Temeljna plošča in klet za Rihter montažno hišo

V Škofji Loki smo zaključili gradnjo kleti enodružinske hiše. Montažno podjetje Rihter bo v naslednjih dneh nadaljevalo z izdelavo montažnega objekta. Dela smo kljub težkim vremenskim razmeram in slabim geomehanskim pogojem zaključili v dobrem mesecu. Objekt je izoliran z Preprufe in Bithuthen hidro izolacijo proizvajalca Grace.

View the embedded image gallery online at:
http://www.klasicna-hisa.si/faze-gradnje#sigFreeId5805572021


Enodružinska, navzven klasična pasivna hiša

Stanovanjska hiša Vnanje Gorice Enodružinska, navzven klasična pasivna hiša, katere gradnjo smo zaključili v začetku letošnjega leta. Objekt je zaradi razgibanega terena zasnovan tako, da ima za razliko od klasičnih hiš bivalne prostore v nadstropju. Hišo zaznamujejo minimalistično pritličje, namenjeno prostorom za otroka, in zgornje nadstropje, kjer so lepo izkoriščene naravne danosti bližine hriba s prostorno teraso in prijeten vpliv popoldanskega sonca, ki pokriva večji del bivalnih prostorov.

View the embedded image gallery online at:
http://www.klasicna-hisa.si/faze-gradnje#sigFreeIda92ece92a3


Rezanje betona

Prenavljate hišo ali poslovni prostor in potrebujete storitev rezanja betona?
V podjetju GP KB gradbeništvo se ukvarjamo tudi z rezanjem in odstranjevanjem večjih armirano betonskih konstrukcij. Odrez izvaja izkušena ekipa naših zaposlenih.
Po odrezu konstrukcije lahko nadstrešek odstranimo s pomočjo avtodvigala - hiaba. Ker razpolagamo z vso potrebno opremo in ker so naši zaposleni izkušeni lahko betonske konstrukcije odrežemo in odstranimo v zelo kratkem času.


 

Če so vam naše hiške všeč, preverite še ceno!

Pri zasnovi in sami izvedbi posvečamo obilo pozornosti vgradnji kvalitetnih izolacijskih sistemov, saj slednji omogočajo izvedbo zelo dobre nizko energijske hiše. Strehe objektov so največkrat izvedene s klasičnim lesenim ostrešjem in pokrite z opečno ali betonsko strešno kritino. V osnovi vgrajujemo lesena okna z boljšimi termoizolacijskimi karakteristikami.