100PC Metulj Zavese Kljuke Stabilno Trmast Trajen Kovinski Trdna Soba, Spalnica Gospodinjski Zavese Drapery Kljuke


Oznake: zavese okno, država zavese, pripomoček za zavese, plastične zavese, zavese imetnik kavelj, curtai, zavese nosilec magneta, krog kovinski obročki za zavese, tieback za zaveso, zavese plastične zavese.

€2.75 €4.75
  • Na zalogi
  • w19046



  • Slog: Sodobno
  • Material: Plastični
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Zavese Pribor Tip: Zavese, Kravate, Prstani & Zaponke

100PC Metulj Zavese Kljuke Stabilno Trmast Trajen Kovinski Trdna Soba, Spalnica Gospodinjski Zavese Drapery Kljuke

Opis

Zavese kljuke so dovolj, da izpolnjujejo svoj različnih potreb v vsakdanjem življenju.Zavese drapery kljuke so izdelane iz čvrst in trajen kovinski z dobro kakovostjo, se ne bo rja enostavno in imajo dolgo življenjsko dobo.

Te zavese kljuke so trdna in stabilna, da ne bo preoblikovanje enostavno za vse zavese, niti težke zavese, niti lahke zavese.

Značilnosti

- Barva: Srebrna.

- Material: Železo.

- Velikost: 3x1.5x1cm.

- Paket zavese kljuke so dovolj, da izpolnjuje vaše različne potrebe v vsakdanjem življenju

- Zavesa drapery kljuke so izdelane iz čvrst in trajen kovinski z dobro kakovostjo, se ne bo rja enostavno in imajo dolgo življenjsko dobo.

- Ti zavese kljuke so trdna in stabilna, da ne bo preoblikovanje enostavno za vse zavese, niti težke zavese, niti lahke zavese.

- Enostaven za uporabo: v drapery kljuke nimajo zatiči ali posnetke s posebnimi projektiranja, kot metulj, ki jih ne bo nič vaš zavese in enostaven za namestitev in obesite zavese

- Uporaba: kavlji lahko pridržite in popraviti zavese tesno, primerna za večino zavese, samo vrtenje celotnega kavljem skozi nazaj niti na zavese.

100 x Kljuke


Geraldinprox
2021-07-05
5/5
заказал совсем не то сам виноват

Napiši mnenje

Podobni izdelki