Vroče Avtomobilski Sedež Večerja Ploščo Večnamensko Otroška Risanka Tabela s Fiksno Trak JLD


Oznake: xr zaščitnik 100d.

€11.39 €17.27
  • Na zalogi
  • w100826



  • Polnjenje: PVC
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Vecligt
  • Ime Modela: 202589
  • Material: Oxford

telo,td,th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a{ color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Vroče Avtomobilski Sedež Večerja Ploščo Večnamensko Otroška Risanka Tabela s Fiksno Trak JLD Opis: Značilnosti:

1. Površina Izbrisljivi risalne Površine: igranje pladenj cartoon vzorec je nepremočljiva, otroci lahko pripravi in pišete neposredno na naš priložen peresa in preprosto izbrisati barve s suho handkerchief.

2. Več prostora za Shranjevanje: tabela avtomobilski sedež pladenj za otroke, ki prihaja z dodatnimi žepi in očesa žepi za priročno shranjevanje igrač, baby steklenice za otroke, risalni pribor, barvice, itd.če želite, da vaš avto čista in urejena.

3. Prenosni: pri Tej dejavnosti pladenj za avto se lahko zloži v tanek, prenosni risalno desko, ko ni v uporabi, tako da otrok lahko vzamete kamorkoli s nastavljiv pas.Dolžina trakov mogoče prilagoditi tako, da bo ustrezala skoraj vsako starost otrok

4. Široka Uporaba: pladenj se ne uporablja le kot igra pladenj za avtomobilski sedež, primerna pa je tudi za voziček, letalo, vlak, kavč doma in kot stranski tabela zagotoviti čisto in stabilno kraj za otroke, da bi jedli, narišite, napišite ali predvajaj igrače med vožnjo ali potovanje.

5. Robustna: otrok potovanja pladenj ima ojačane glavni ploščo in okrepljeno stranskih stenah, da se zagotovi, da otrok stvari ostanejo na svojem mestu in ne sodijo off potovanja pladenj med vožnjo.

Obvestilo: Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.

Specifikacija:

Material: poliester oxford krpo

Velikost: 42*32*8 cm

Paket Vključuje: 1 x avto sedež ploščo


Napiši mnenje

Podobni izdelki