2020 Kitajski Čaj Vijolično Rosebud Rose Brsti Posušen Cvet Cvetni Zeliščni Zelena Hrana za Zdravstveno Varstvo


Oznake: premium cvet nego, notranji obrat, lotus flower nego, cvetna glava, mi cvet nego, bonsaj semena, Rose Drevo, dekor cvet, cvetlični venec, bud rose.

€5.81 €7.46
  • Na zalogi
  • w101020



  • Poreklo: CN(Izvora)

modname=ckeditor

O Rose Čaj: ta rose je narejen iz prave rose brsti, oskubljene, ko so mladi in nato do suhega.To je naravno rožnato aromo in okus, zaradi česar je lep in zelo prijetna pijača.Eterična olja v Rosebud Čaj lahko pomaga izboljšati promet, in je dobro za srce.Ponuja cvetličnih vonj, svetlobo sladek okus in rezultatih v svetlo pivo.Ta čaj je lahko bolje cenijo, če se meša z drugimi čaji.

Rose Bud Čaj Prednosti

Rose cvetja, še posebej brsti, vsebujejo visoko koncentracijo vitamina C, ki daleč presega ravni v sveže sadje, kot so pomaranče, paradižnik, in grenivke.To je velik zeliščni čaj ohraniti zdravo in sijočo kožo, in za boj proti off prehladi in gripe v bolj naravni način.

Zdravje je dvantage loose rose bud čaj tudi njeno sposobnost, da jasno strupenih odpadkov iz mehurja in ledvic in zato zmanjšuje tveganje za okužbe sečil.Pitje rose čaj lahko tudi preprečuje zamašitve, ki je lahko posledica ledvičnih kamnov.

Poleg tega so naši rose čaj vsebuje bogato hranil in organskih kislin s pomočjo preprečujejo prebavne težave in odpraviti strupenih odpadkov in snovi, ki se lahko gradijo v črevesju.Pitje posušene rosebud čaj pomaga zmanjšati tveganje driske, driska, gastroenteritis in zaprtje.

Končno, pitjem rose cvet zeliščni čaj je odličen način, da se sprostite po napornem dnevu v pisarni, saj lahko pomirja centralni živčni sistem, zmanjša možnost depresije in anksioznosti.Posušene rose čaj lahko tudi dvantage žrtve kronična utrujenost, nespečnost in živčnost, ko pitne eno ali dve skodelici na dan.


Napiši mnenje

Podobni izdelki