Baterija HB366481ECW 3500mAh Visoke zmogljivosti za HUAWEI HONOR 8/5C/P10 LITE/P8 LITE (2017)/P9/P9 LITE


Oznake: baterija huawei p9, čast y5c baterije, baterija za huawei p smart, original hb366481ecw baterije huawei, baterija za čast 9 lite, hb366481ecw, phobe 5c, baterija čast, huawei hb366481ecw baterije, baterija huawei p20 lite.

€9.41 €11.76
  • Na zalogi
  • w101209



  • Original ali Ne: Združljiv
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Renensin
  • Baterija Kapaciteta(mAh): 3501mAh-5000mAh
  • Certifikat Kakovosti: ROHS

SPECIFIKACIJE

Baterija HB366481ECW 3500mAh Visoke zmogljivosti za HUAWEI HONOR 8/5C/P10 LITE/P8 LITE (2017)/P9/P9 LITE

ZDRUŽLJIVOST

za HUAWEI HONOR 8/5C/P10 LITE/P8 LITE (2017)/P9/P9 LITE

GARANCIJA

300 polnjenj.Prosimo, popolnoma napolnite do 100% za prvi čas.

LOKACIJA

Renensin baterije, ki se proizvajajo v Shenzhenu(Kitajska), elektronsko kapitala na svetu.To je mesto na tisoče najbolj naprednih tehnoloških podjetij v svetu.Vrata, tukaj priključite theworld

OKOLJE

Imamo ogromno proizvodnjo in skladiščenje površine (na 30.000 kvadratnih metrov), čisto in svetlo, 24/7 klimatizirane mesto.Litijeve celice in baterije so vodenje v suho in kul okolje.To je zelo pomembno za delovanje baterij in krog življenja.

MEHANIZACIJA

V kombinaciji z renensin je strateški razvoj, inteligentni in zelena proizvodnja je nedvomno poudarek proizvodne industrije v prihodnjih 20 letih.Kako spremeniti zaradi visoke onesnaževanja, visoko emisij, težka dela, nizko avtomatizacije inteligentni proizvodni management je naš skupni cilj, kot so upravljanje s podatki, lean management, informacijske tehnologije, avtomatsko proizvodnjo, in skupaj gradili "inteligentni" proizvodni sistem

AVTOMATIZACIJA

Računalniška tehnologija in pametno programms je omogočila učinkovitejše upravljanje proizvodnje in znižanje stroškov.Renensin baterije, ki so enake ali boljše kakovosti, kot pravi originalne baterije, vendar cenejši vsaj dvakrat.

NADZOR KAKOVOSTI

Nadzor kakovosti proizvoda, zahteve, 100% vhodna in izhodna kontrola nam omogoča izdelavo visoko-kakovostne baterije.Čas življenja naših baterij doseže 500 ciklov.Proizvodnja okvare le 0,3%.

CERTIFICIRANJE

Več kot 10 let proizvodnje dejavnost, smo nabrali proizvodnje in distribucije izkušnje.Milijonov naprav z uporabo naše baterije, samo zdaj.Smo ponosno opravili certificiranje ISO množične proizvodnje tovarne.

OPOMBA:

1. Ravnanje z baterijo

1.1 Prepoved kratkega stika Nikoli ne povzročajte kratkega stika baterije.To ustvarja zelo visoko toka, ki povzroča segrevanje baterijo in lahko povzroči elektrolitov uhajanja, gassing ali eksplozije, ki je zelo nevarno.Poljaki se lahko enostavno, kratko vezati tako, da jih postavi na prevodno podlago.Takšni zunanji kratek stik lahko povzroči segrevanje in poškodovanja baterije.Ustrezno vezje s PCM morajo biti zaposleni za zaščito nenamerno kratkega stika baterije paket.

2. Mehanske poškodbe

Padca, udarca, krivljenje itd.lahko povzroči poslabšanje baterije značilnosti.

3. Drugi

Preprečevanje kratek stik v bateriji packEnough izolacijske plasti med napeljav in celice, ki se uporabljajo za ohranjanje dodatno varnost.Baterijski paket je sestavljen brez kratkega stika interno, kar lahko povzroči nastajanje dima ali žganjem.

4. Shranjevanje Baterij

Thebatteries je treba hraniti pri sobni temperaturi, chargeabout30%to50%celotne zmogljivosti.Priporočamo, da baterije polnite približno enkrat na tri mesece, da se prepreči preko zaključka.

5. Druge Kemijske Reakcije,

Ker baterij uporabiti kemijske reakcije, učinkovitost baterije se bo poslabšalo, čez čas, tudi če jih shranite za dlje časa, ne da bi se uporablja.Poleg tega, če različne pogoje uporabe, kot so polnjenje, praznjenje, temperature, itd.ne vzdržujejo v navedenih območij življenjska doba baterije skrajša ali napravo, v kateri baterijo uporabljate, se lahko poškodujete s elektrolitov uhajanja.Če baterije ni mogoče ohraniti, pristojen za dolgo časa, evenwhen so zaračuna pravilno, to bi lahko pomenilo, da je čas, da zamenjate baterijo.


Minakawabruno
2021-06-10
5/5
Very good battery. Well packed and with tool. Took during a discount from the store, was less than 500 rubles. Capacity after the first discharge-the charge is slightly smaller than the passport, but I will look after a few more cycles. Delivery more than a month, but it is because the seller first sent the goods by normal mail, not as Li-ion. The goods were returned to him and he sent correctly.

Napiši mnenje

Podobni izdelki