2021 Vroče Prodaje Palm Fan Listov Posušen Cvet Listnih Okno Sprejem Stranka Umetnosti Steni Visi Dekoracijo Poroke Arch Dogovoru


Oznake: dekor cvet steno, veliko posušenih listov, profilirane stenski plošči, kovani visi cvetje, bela listnih, umetno listje steno, obarvana posušenih palmovih listov, umetne palme, ponaredek palme, zeleno cvet plošče.

€0.89 €1.31
  • Na zalogi
  • w10156



  • Poreklo: CN(Izvora)

Palm Fan Listov Posušen Cvet Listnih Okno Sprejem Stranka Umetnosti Steno Decorat

Opis:

To je zelo primerna za poročna dekoracija.To je več literarnih in retro in obvestilo je tudi zelo priročno.To je mogoče doseči z različnimi posušeno cvetje, da bi obliko loka.

Aplikacije scene:

urad, prosti čas, spalnica, dnevna soba, kava miza, okenski polici, balkonu in tako naprej.

Uporaba počitnice: Poroko, Stranka, Monther je Dan, Božič, Valentinovo, Zahvalni Dan, Novo Leto, Rojstni dan darilo in tako naprej.

Prosimo, Upoštevajte: Vse naše Izdelek po meri ročno, tako da ne moremo storiti, vsak v enaki velikosti.merjenje je lahko razlika 1~3 cm, tako da je samo za referenco.Ne moremo sprejeti zameno za velikost problema.prosimo, da nas razumejo.

Fan listi so resnično posušeno cvetje.Normalno je, da se lahko madeže in lise pod normalno rast.Ne vpliva dekoracijo uporabo

Specifikacije:

Ime: Ventilator Listov

Slog: Krško

Specifikacija: Skupna dolžina približno 40~55 cm

Barva: Kot na sliki

Material: Posušena rastlina

Paket vključuje:

1pc* ventilator listov

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3cm merjenje odstopanja zaradi ročnega merjenja.


Napiši mnenje

Podobni izdelki