Pištolo Prijemala za Oculus Quest 2 Dotik Krmilniki VR Combo Pribor Pištolo Nastavite Združljiv Arizona Sonca Robo Odpoklic Pavlov


Oznake: quest 2 trak, komplet armatura kia picanto, w revolver oprijem, oculus quest2 pištolo zalogi, oculus quest2 glavo trak, kawasaki z750 plastični pokrov, logitech g633 pad, pištolo vr, case oculus rift s, oculus nalepka.

€16.94
  • Na zalogi
  • w10286



  • Snop: Bundle1
  • Združljiv Blagovne Znamke: Oculus Quest 2
  • Združljiv Model: Oculus Quest 2
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: CHUYONG
  • Barve: črna
  • Vrsta: Controllers

【Zakaj Nas】

Smo športni ribolov 112°krmilnik pravilno, da je ingame sod je ravni,hkrati pa ohranja dober oprijem in močno zapestje.To omogoča bolj udobno, stabilno in realno za fotografiranje.Desno in levo pištolo prijemala so na voljo.

【Brez težav En korak Namestitev】

Ne potrebujemo boste vzeli čas za zbiranje, samo postavi se v pravem položaju, potem pritisnite in končal.Ni več časa zmeden in sesati tukaj, morate uživati vaš igro.

【Resnično Izkušnjo Fotografiranja】

Ne samo naši pištolo, izdelani z slipe del v sprednji, ki lahko premaknete, da je bolj kot realno, ampak tudi težo, ki se počuti kot holding pravi pištolo v katero koli kombinacijo res-za-življenje pištolo streljanje.

【Ergonomska Držala】

Udobje in dosledno držite,to pomaga ohraniti dosleden oprijem tudi boljši v igri .Poln dostop do vse gumbov in thumbsticks,daje bolj realističen občutek.

Samo Igra!

Ta Kombinirani paket vključuje Levo in Desno Pistol Grip.Grip je zasnovan tako, da zibelka krmilnik na tak način, da v igri tekme točno tisto, kar občutite v resničnem življenju med igre, kot Arizona Sonca Robo Odpoklic Pavlov Pištolo Bič VR Pištolo Klub Pirat Trener.

Moral Bi Vedeli, To

Zibelke krmilnik na pravilno kota, da bi se izognili nenaravno upogib zapestja, medtem ko ciljem.Zakaj?Kot med ingame cev in ročaj standardne dotik krmilnik je večja od standardne 112 stopinj pravi pištolo.To pomeni, če imajo upravljavca, kot bi držite pravi pištolo, to ne bo točka ravni.To je plačal bodisi upogib zapestja ali odvijanju oprijem na krmilnik.To ni naraven niti ni pravilno, streljanje, tehnika.Imeli smo preizkušen in testiran na koncu ugotovila, da je primerna kot je 112 stopinj, tako ingame sod je ravni, hkrati pa ohranja dober oprijem in močno zapestje.

2021 Novo za Oculus Quest 2

Tukaj je odlična virtualne realnosti igralni pripomoček, da dodate svoj arzenal.Sprejmejo cilj in izkušnje realest občutek, katerih cilj navzdol znamenitosti svoje najljubše orožje.Iz v igri puške, pištole, strani-orožje, granate, in taktične orodja, povečanje vaše mokrega in svoje igre s to eno-of-a-kind VR dodatna oprema.

Preizkusite ga!

Nikoli ne boste želeli, da igrajo brez njega VR combo pištolo prijemala!


Elchicoboleta 2005
2021-06-30
5/5
super
Serega Matveev 92
2021-05-20
5/5
Unfortunately one of them doesn't fit, so wrong

Napiši mnenje

Podobni izdelki