Google Domov Mini Wall Mount primeru Prihranek Prostora Pribor Stojalo Obešalnik Držalo za Zaščito Google Domov Mini Glasovni Pomočnik


Oznake: hiša mini, google wifi wall mount, echo gori, smart termostat wifi, mini držalo za milo, deco m5, google domov mini hiša, google domov mini podporo, smart življenje termometer, clap stikalo.

€1.68
  • Na zalogi
  • w103857



  • Material: Plastični
  • Paket: Da,
  • Barve: bela
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: STOJALO
  • Blagovna Znamka: NOTMBESTM
  • Številka Modela: GW01

To steno mount primerna le za google domov mini zvočniki,Ni primeren za google gnezdo mini zvočniki.

Prodajne Točke

✅ 【Nadgradnjo Zvočnik Wall Mount】 Nadgradnjo wall mount, zasnovan za google domov mini smart zvočnik (samo zvočnik naprava ni vključena)

✅ 【Popolno Zaščito & Stabilna】 Kompaktna zasnova z edinstveno wall mount pokrov naprave naredi google mini zvočnik prilegajo v steni mount zelo varnost .Preprosto zavrtite v desno ali levo, da sprostite google zvočnika naprave ali se zaskoči na trdno na steno .Brez skrbi, padajo ali zlomljena s pomočjo tega vtičnico stensko montažo.

✅ 【Neverjetno Kabel Ureditev &Prezračevanje】Zidava-v-kabel za shranjevanje ,ki vam omogočajo, da zaviti grdo žice v zadnji preprosto ,Štiri Zračne vtičnico design na dnu naredi google zvočnik hlajenje ves čas Bolj primeren za uporabo v kopalnici, spalnici, kuhinji in drugih prostorih z veliko preglednejši videz .

✅ 【Vertikalne & Horizontalna namestitev】za Razliko od podobnih imetniki, ki blokira dodatno vtičnico za polnjenje luknjo, naš prihranek prostora vtičnice, priklopi premikanje zvočnik iz poti in vedno zapustil pomemben vtičnico brezplačno.Deluje z obema horizontalna in vertikalna vtičnice, odlična rešitev za različne električne vtičnice.

✅ 【Enostavno Namestitev】 Zahteva nobenega orodja ne kopanjem luknje ne vijaki za Namestitev ,Preprosto povedano google doma zvočnik v steno mount in ga priklopite v električno vtičnico.

Obvestilo:, ki Niso primerni za Britanski in Avstralski standard plug

Opis Izdelka

✅NAŠE PREDNOSTI:

♥1) Nova Različica & Dvojno Zaščito - drugačni Smo kot staro različico, Smo oblikovali pokrov, ki se lahko tudi, da imajo enota varno, to je šok - ki se upira, da bi google domov mini dvojno zaščito in bolj stabilen.Združljiv z Google Domov Mini Glas Pomočniki. (Naprava ni vključena)

♥2) Fantastično Vrvice za Upravljanje in Prezračevanje - Graditi-v-kabel za shranjevanje, ovijte kabel okoli kolutu in skriti popolnoma na hrbtni strani imetnika.Pomaga, da prihranite števec prostor in da je vse lepo in moderno.Štiri Zračne vtičnico design na dnu naredi google zvočnik hlajenje ves čas, kar vam zagotavlja dobro avdicija izkušnje.

✅NAMESTITEV:

♥1. korak: Pritisnite tok v režo.

♥Korak 2: Ovijte kabel okoli vrvice kolutu korak.

♥Korak 3: Priključite google zvočnik z kabel za polnjenje in pritisnite ♥Google Domov Mini v držalo.

♥Korak 4: Zaklenite pokrov.

✅OPOMBE:

♥Prilega samo google domov mini in njegov originalni napajalnik (GOOGLE DOMOV MINI NI VKLJUČENA)

✅PAKET VKLJUČUJE:

♥1 * Vtičnico wall mount ♥1 * uporabniški priročnik

O Ladijski: 1:Mi ladje po vsem svetu z DHL www.klasicna-hisa.si Standardna Dostava Kitajske Post in tako naprej. 2:Bomo poslali vaše naročilo v roku 1-3 delovnih dni (razen počitniških) po plačilu 3:mi Smo nezmožen za nadzor čas dostave zato, ker je predelani, ki jih tretje osebe storitev.vendar je ne morete prejemati parcelo v predvidenem času upamo lahko obrnete na carinskih ali lokalni pošti z namenom, da se blago takoj.Povratne informacije: 1.Pozitivne Povratne informacije (5 zvezdic) je zelo pomembno, da nas, Če ste zadovoljni z nakupom, prosimo, ne oklevajte, da leace povratne informacije in pet zvezd na vaši izdelki in storitve. 2.Prosimo, kontaktirajte nas takoj, preden ste nam nevtralno povratne informacije (3 zvezdice)ali negativne povratne informacije (1-2 zvezde).Bomo poskušali naši moči, da reši težave in prosim, povejte nam!


Napiši mnenje

Podobni izdelki