25/50/100 KOS 12*2 mm Krog Magnetne Nalepke, Hladilnik Magnet DIY Hladilnik Nalepke Material


Oznake: bleščice kitaro, Neodymium, magnet iz neodima, blok magnet, gole magnetni, fanala seks igrače, magnetne vpenjalne čeljusti, lepilo magnet stanja, tuljava magneto, fridg magnet.

€1.41 €2.01
  • Na zalogi
  • w104072



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: Noben

opis:

Ti so mehke gume magneti.

samolepilne, enostavno olupljen in zelo lepljiv,

izdelava vloge veliko bolj gladko

Nasveti

1. Magnetni trak je šibka magnetna.Debelejša, magnetizma, bi bilo bolje.Večjo kontaktno površino, bolj stabilen in je bo pritegnila.To ne more nositi težo.

2. Obojestranski lepilni trak na magnetni trak, ni mogoče uporabiti dvakrat.Magnetne površine se lahko uporabijo večkrat.

3. Magnetni trak, je treba uporabiti pri sobni temperaturi, tako da ne vplivajo na magnetizem ali viskoznost lepila.

Garancija zadovoljstva Naša prva prioriteta je, da provede jih z enostavno,prijetno,in anksioznost-brezplačno nakupovanje izkušnje, ki smo poskušali naše najboljše, da bi dali jasen,iskren,in celoten opis naših izdelkov in pogoji za njihovo smo vedno pripravljeni pomagati, če imate vprašanja ali naletimo na problem ,če pa iz kakršnega koli razloga ne boste zadovoljni z izdelkom ali storitvijo, prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate je zelo impottant nam je, da imate pozitiven & 5 star transakcije z nami.prosimo, kontaktirajte nas takoj, preden pustite nas negativne povratne informacije.smo weill poskušali naše najboljše, da se odpravite vas problem.Če nisem na spletu,prosim, pustite vaše sporočilo vam bomo odgovorili, ko smo se prijavite.smo odgovor vsakega sporočila, razen nismo dobili svoje sporočilo.Vračila sprejemamo nadomestila, če izdelek ne kot decribed Če je blago poškodovano.Prosimo, navedite fotografije.Lahko vam damo polno nadomestilo.Ali vam poslali nov izdelek, Če izdelek ni na voljo.Ali napačna številka.Če smo naredili napako.Sprejemamo delno povračilo nadomestila

Storitve Po prejemu plačila.Mi bomo poslali blaga v 12 urah


Maciej276
2021-05-31
5/5
Exactly a month in Peter, put in the mailbox
Emelyanenko Vita
2021-07-13
1/5
They take off all the time.
Gafyr2907
2021-07-14
5/5
Received very fast
Iwannsem
2021-07-13
1/5
They take off all the time.

Napiši mnenje

Podobni izdelki