10 M/3M Dobre Kakovosti, Slonovine Ledu Svilena Zavesa Zamotek Dekoracijo Za Dogodek Doma Stranka Poroko Ozadje Zavese Fazi Ozadju Zavese


Oznake: starinske zavese, elegantno poroko fazi ozadje, črno poročno ozadje zavese zamotek, poroka okraski ozadje, tkanine ledu svile, ozadje stojalo stranka dekoracijo, poroka prosojna zavesa odlikovanja, tradicionalna poroka fazi ozadje, šifon zavesa dekoracijo, ozadje zavese poroko.

€53.97 €89.95
  • Na zalogi
  • w10737



  • Vzorec: Noben
  • Priložnosti: Rojstni Dan, Poročni & Posla
  • Blagovna Znamka: tanmeluo
  • ime izdelka: stranka zavese zamotek
  • Material: Ice Svile Materiala
  • Mfg Serijske Številke: Stranka Vroče Ples
  • Številka Modela: stranka zavese zamotek 35
  • Vrsta: Barva lasuljo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Barve: več, Po meri

Opis

Predmet: stranka zavese zamotek Višina okoli 1.2-1.5 meter Dolžina pomeni, od leve strani na desno stran (Skupaj bi bilo okoli 3-5 cm napake, razdalja) Material: Ice svilene tkanine (pregledna) Barva: kot na zgoraj (lahko po meri, si oglejte našo barvno shemo spodaj) Namestitev: To je tako vezi in palico žep na vrh nazaj na zavese.Velikost lahko tudi po meri, če želite drugo velikost, prosimo, kontaktirajte nas, preden se odločite za nakup.Hvala

O Po Meri Davek

Vse spletna cena se ne vključno z uvoženo Ddv takse. (Cena samo za blago, sama) Ta pristojbina se plača, da vaša vlada NE nas.Ne vemo, koliko za davek, najboljše svoje, da se posvetujte s po meri office, preden jih kupite.Najbolj časa, ki je lahko ima po meri davek ddv takse.Ker je uvoženi element, zato ga je bilo advoided.Če ste popolnoma ne želite plačati dodatno plačilo.Prosim, ne kupiti, najlepša hvala!!!!!!!!!!!

Ice svilene tkanine prednost

1.Tkanina ima dobro zavesa. 2.Barva je zelo svetle in sveže. 3.To je colorfast.In lahko vodijo za dolgo časa in recikliranje uporabo v različnih dogodkov in oseb. 4.To je mogoče oprati z vodo. 5.Enostavno, da bi vaš dogodek design. 6.Več barv in velikosti lahko choosed.

Barva Grafikon

Nasveti ko nakupovanje

Dostava Preko fedex/dhl/EMS/Aramex/TNT/UPS (odvisno od naše podjetje in območje v vaši državi, kjer ste, saj nekatera območja so podeželja za hitre dostave), bo približno 7-10 delovnih dni za vašo državo.Če ste nujne za uporabo, je najbolje, da se obrnete na nas, preden se odločite za nakup.Plačilo 1. Smo le ladja na naslov, ki ga alibaba.Če želite spremeniti vaš naslov,vas prosimo, spremeniti to v alibaba prvi saj bomo le ladje, za vašo alibaba naslov.Poskrbite, da bo vaša podrobnosti naslov in polno ime v alibaba je povsem pravilno. 2. Vsa plačila morajo biti v roku 7 dni po dražbi je zaprta. 3. Smo predložiti vse, kar vedno pride z garancijo na zadovoljstvo: če najdete kakršne koli težave s kakovostjo, ko boste dobili točke.Prosimo, kontaktirajte nas kmalu.Sprejemamo menjave ali vračila v roku 14 dni od prejema.Povrnili vam bomo kupnino, ne pa tudi ladijski promet in manipulativni stroški.Povratni prevoz, bi bilo na vaše stroške in bi si tudi, da za ponovno plačati za izmenjavo da se ponovno prihajajo ven na vas.Prosimo, upoštevajte, da predmete treba vrniti, morajo biti v NOVO stanje.Obrnite se na nas, preden se je vrnil elemente!Povratne informacije Vedno smo prejeli pozitivne povratne informacije.Če želite, da me pusti negativne, prosimo, kontaktirajte me prvi.Tako bomo lahko s skupnimi močmi, da bi bilo prav za vas.In negativne povratne informacije, je res slabo za naš alibaba prodajalec.To bo vplivalo na našo prodajno, je naš dohodek.Upam, da ste razumeli.Če se ne moti, vas prosimo, vzemite si čas in nas pusti pozitiven komentar in štirih 5-star Podrobne Ocene prodajalcev za nas, ki so ključnega pomena za rast naše majhno podjetje.Smo PROSIM, da PROSIM, NE zapusti nas, 1, 2, 3 ali 4 zvezdice, Podrobne Ocene prodajalcev, ker mislijo, "NE boste zadovoljni", equaling negativne povratne informacije.Kot tisto, kar smo prej rekli, če ne boste zadovoljni v kakršnikoli zvezi, se obrnite na nas za rešitev.Storitve Za Stranke Pozdravljamo vse veleprodajnih naročil/poizvedbe in mi lahko dobavi skoraj vse, da od deset do več Tisoč, če boste potrebovali, prosimo, da stik z mano, bom ponudi enega veleprodajno ceno, hvala.


Napiši mnenje

Podobni izdelki