Obrvi Styling Gel Obrvi Vosek Skulptura Milo Nepremočljiva Dolgotrajno 3D Pernato Divje Obrvi Styling Enostavno Nositi Ličila Obrvi


Oznake: Ličila, obrvi svinčnik, obrvi brivnik, lase slog vosek, anastasia beveryly hribih, Obrvi, zlati komplet, obrvi milo, obrvi v prahu, edinstven označevalnik ličila.

€1.03 €1.70
  • Na zalogi
  • w109043



  • Številka Modela: IM-OP15065
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Oblikovanje: Smetana
  • Vodotesno / Water-Resistant: Da,
  • Količina: 1pcs
  • Koristi: Enostaven za nošenje
  • Vrsta: Obrvi Ojačevalec
  • velikost: Full Size
  • NETO WT: 10 G/30G
  • Država/Regija Proizvodnji: Kitajska
  • Številka Potrdila: 20170166
  • GZZZ: YGZWBZ
  • Sestavine: voda
  • Certificiranje: GZZZ
  • Število Kosov: Ena Enota

Pojdi, da bi dobili Pernato videz Obrvi

Ste opazili rahel premik v obrvi kulture v zadnjem času?Zdi se, kot tiste, izrezljane ombre obrvi so postopoma začeli, da bi tako za nekaj malo bolj pernato in naravno.In za dober razlog: pernato obrvi videti je precej splošno laskavo, z laidback pritožbe, ki še vedno meni, eleganten in strokovno.Ne Želite, Da Bi Dosegli Naraven, Pernato Obrvi?Poskusite to immetee obrvi milo, ki so vse nad Lepoto Vaje.

【Funkcijo】To je najnovejša obrvi styling izdelkov.Naredite svojo grdo obrvi lepo in urejeno.Je blage in ne draži materialov in lahko pomaga, da boste naravnih pernato obrvi.

【Kako Uporabljati】 Prva Škropljenja vode na krtačo ali milo, nato uporabite krtačo vtrite in nazaj na milo dip v ustrezno količino mila.Na Zadnji krtačo na obrvi.

【Pernato obrvi tutorial】Prvič uporabite obrvi brivnik v obleko, trim off presežek obrvi; drugič, uporabite našo milo obrvi za oblikovanje obrvi; tretjič uporabo obrvi svinčnik ali obrvi pomade, da izpolnite vaše obrvi; Na zadnje, uporabite oči korektor skriti okvare del, nato pa boste dobili naravnih pernate obrvi videti!!!Ali imate redke obrvi, ki potrebujejo pomoč roko ali ste zibanje, da košat videz, lahko dobite košate obrvi.

【Pakiranje seznam】

Obrvi Mila*1

čopič *1

1.Dostava

1. Priprava Čas: mi bomo poslali postavke v 3-5 delovnih dni po plačilu.

2. Brezplačna dostava Za Wordwide , obliki, kot sledi bi lahko sprejeli kot referenca .

3. Če niste prejeli blaga v 60 dneh ,se obrnite na nas za čas podaljšanja ,ne odprite sporu zaradi tega, ker dostave je popolnoma iz prodajalca nadzor,bi bilo treba Post office dolžnost,hvala .

4. Če želite hitro pošiljko,priporočamo, da izberete express ,kot so DHL, EMS, itd. ,ker je gospodarska pošiljko način se ne da hitro .

2.Vračilo kupnine

1. Če je vaš izdelek je pojavil problem kakovosti ali bile poškodovane ,vas prosimo, da nas kontaktirate ,bomo poslati ali nadomestilo za vas .

2. Če ne bodo prejeli izdelek po zaščite časa ,prosimo, obrnite na nas .

3. Prosimo, upoštevajte, ne vzemite responsiblity po meri, obračunov in dajatev .Če potrebujete bomo lahko razglasi ceno, kot 2usd ali 1usd za 1pc, da bi se izognili orminimizecustoms dolžnosti in enostavnost customproceeding.

(Predvsem Brazilija )

3.Povratne informacije

1. Če ste zadovoljiti s točko in storitve ,prosim, pustite Pozitivne Povratne informacije (5 zvezdic), za nas ,hvala lepa.

2. Če se kaj bi vi niste'tsatified ali nesrečni,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden ste zapustili povratne informacije ,vam zagotavljamo, da bomo 100% slove vsak problem za vas.

3. Prosimo, pišite nam befor šolanja negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.Komuniciranje je najboljši način za reševanje težav.

4. Naše Storitve

1. Smo proizvajalec ličila izdelka & izdelke za nego kože, če želite, da se ceni na debelo , vas prosimo, da pustite sporočilo na nas.

2. Med Chinee Novo Leto Počitnice ( Od Feb 10. do 23. Februar ), vsa naročila bodo razporejeni, da bodo poslali v 3-5 dneh po počitnice, hvala za vaše sodelovanje in podporo!

3. Včasih pa so zaposleni na pošiljko in ne more odgovori vaše sporočilo v času, prosim, ne jezen, bi odgovor youat enkrat, ko smo videli vaša sporočila.

4. Nikoli nismo ladje za vsako ceno oznake,promocijski material in račune z paket, če ste padec ladijskega prometa, ne skrbite o tem.

5. Če ne veste, katere barve bo primerna za vaše lase, lahko nam pošljete vašo barvo las, fotografija, vam bo dal predlog.

Naš delovni čas:

2:00--11:00(v angleščini)

9:00--6:00(New York)

Delamo od ponedeljka do petka, včasih ne moremo odgovoriti vaše sporočilo pravočasno, prosim, ne skrbite, vam bo dal odgovor, ko je videl vaše sporočilo.

Hvala, lep dan!


Napiši mnenje

Podobni izdelki