Siva FIIL CC 2 CC2 Brezžična tehnologija Bluetooth 5.2 Slušalke TWS Gaming Slušalke Hrupa Preklic Uho Brsti ENC ušesni-c Čepkov


Oznake: trgovina brezžične slušalke, ks bluetooth čepkov, bluetooth prostoročna oprema za avto, bambus bluetooth, bluetooth headphon, vivo tv, ios čepkov, mačka slušalke, headphon, gaming slušalke slušalke.

€42.86 €97.42
  • Na zalogi
  • w10924



  • Certificiranje: Noben
  • Številka Modela: Brezžične slušalke
  • Sporočilo: Brezžično omrežje
  • Nadzor Gumb: Da,
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: Rondaful
  • Aktivno Odstranjevanje-Preklic: Da,
  • Vokalizmu Načelo: Elektrostatični
  • Nadzor Glasnosti: Da,
  • Funkcija: Skupna Slušalke
  • Slog: Za v uho

Siva FIIL CC 2 CC2 Brezžična tehnologija Bluetooth 5.2 Slušalke TWS Gaming Slušalke Hrupa Preklic Uho Brsti ENC ušesni-c Čepkov

Opis:

1. Prenosni Polnjenje Box: Prosimo, da preklopite na POLNO funkcijo upravljanje preko APP za izkušnjo več.Čepi za FIIL CC2 podporo za FIIL + APP, ki vam omogoča, da izkušnje 15 EQ zvok načini in prilagodite svojo EQ slog.Prav tako lahko prilagodite občutljivost za dotik, nadzor in obrabe zaznavanje, spreminjanje nizke latence način, preverite, ali je raven baterije, ter opravlja druge osnovno delovanje.Te brezžične opreme za varovanje prinesla boljše poslušanje izkušenj.

2. Nošenje Odkrivanje in Touch Kontrole: Med nošenje odkrivanje, se predvajanje glasbe ustavi, ko TWS čepi so unplugged, in glasbe predvajanje nadaljuje po Bluetooth čepi so postavljene na.To vas bo spomnil, ali je TWS brezžična čepkov se nosijo pravilno.Ponujamo tudi ušesni čepi in uho krila različnih velikosti, ki jih lahko izberete, tako da lahko izbirate pravico, čepi in uho krila.Na, občutljive na dotik, in-ear slušalke je zasnovan tako, da začasno ustavite glasbe, spremeniti glasnost, sprejmete klic ali odložite klic.

3. Spremljanje Načina in Mikrofon ENC: slušalke za FIIL CC2 je spremljanje način, ki lahko zagotovi, da slišite zvoke okolice ko poslušate glasbo, tako da se prepreči izgubo pomembnih informacij.To dual-mikrofon za zmanjševanje hrupa tehnologija z vgrajenim mikrofonom čepi lahko izboljša hrupa priznanje in bi vam bolje klic izkušnje.

4. Bluetooth 5.2 in Nizke Latence Način: odprite telefon primeru za FIIL CC2 v bližini telefon, in jih bo zlahka seznanjenih v 1 sekundi.Res brezžične opreme za varovanje uporabo Bluetooth 5.2 in tehnologije za izboljšanje stabilnosti brezžične povezave.Tri nizke latence načini (glasba/video/game mode) se lahko prilagodijo različnim situacijam in vam prinašajo boljšo izkušnjo.

5. Hitro Polnjenje in Dolgo trajajoče Baterije: Uporaba Tip-C polnjenje, zmanjšanje šuma čepi za FIIL CC2 poskrbeti morate samo za to, da zaračuna za 5 minut, da se zagotovi do 1 uro predvajanja.Polnjenje primeru akumulatorski bas slušalke skrbi, da ste oddaljeni od tesnobe, tudi če ste daleč od doma.S polnjenjem polje, boste lahko uživali v 24 urah poslušanja v celoti.

Specifikacija:

Bluetooth verzija: 5.2 Bluetooth

Prenos oddaljenost: 10 m

Bluetooth audio dekodiranje: AC, SBC

Enotna življenjska doba baterije: >5 ur

Dodatne baterije za polnjenje box: >27 ur

Zmogljivost baterije: čepi (-30mAh) polnjenje box (~500mAh, 3.7 V

Čas polnjenja: slušalke približno 50 minut, polnjenje polje 2 uri (žično)

Zvočnik velikost: Φ13.1mm meri titan-platirani prepone

Zvočnik frekvenčni odziv: 15HZ-22KHZ (BT)

Zvočnik občutljivost: 123dB SPL(lmW

Barva: siva

Seznam Vsebine:

Slušalke za FIIL CC2*1

Priročnik*1

Kabel Za Polnjenje,*1

Opomba:

1.Zaradi svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, je barvna razlika v proizvodu, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, je toleranca na velikost izdelka.


Napiši mnenje

Podobni izdelki