Novo Izdelano, Telefon Zvoni Nosilec Z Steklenica Odpirač Večfunkcijsko Držalo THIN889


Oznake: xs stranka obleko lady.

€2.19 €2.73
  • Na zalogi
  • w10962



  • Kovina Tip: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Konzerve
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Odpirači Za Vrsto: Odpirači Za Steklenice

telo, td, th { font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; font-size: 16px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } em { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-weight: 700; } Novo Izdelano, Telefon Zvoni Nosilec Z Steklenica Odpirač Večfunkcijsko Držalo THIN889

Opis:

Značilnosti:

1. 4-v-1 Multi-Funkcijo: Ti večnamenski telefon nosilec imetniki lahko potekala s prsti, za zaščito uporabnika telefon iz pada, podporo uporabnika telefon med gledanjem videoposnetka ali služijo kot odpirač za steklenice, tudi lahko pripnete na avto zraka vent.

2. 360 Stopinj Rotacija za 90 Stopinj Flip: mobilni telefon zvoni nosilec funkcije prilagodljiva in nevidno podstavek, ki omogoča, da se zavrti za 360 stopinj, kovinski obroč lahko obrnil za 90 stopinj za podporo telefon, preprosto gostinstvo vaše različne potrebe.

3. Odpirač za steklenice In Oporo Design: Ponuja več kotov gledanja, za gledanje video in film, pustil proste roke.Posebno pivo steklenica odpirač design vam bolj priročno, ko morate odpreti pivo.

4. Non-Slip Nazobčan Design: Ti prst kickstands so v glavnem iz cinkove zlitine, ki prihajajo s silikonsko nazobčan posnetke, enostavno posnetke na vent, medtem ko ne bo bolelo, ali vrag vent, primerna za večino avto zraka vent.

5. Trmast Lepilo In Brez Ostankov Levo: Močan lepilni naredi telefon zvoni imetnik prilepljena tesno na zadnji telefonov, se lahko hranijo s prsti in ne enostavno padel; Samo odstranite beli film na površini, potem lahko enostavno jo pritrdite na telefon in ga lahko odstranite, ne da bi zapustili sledov.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Material: cinkove zlitine in silikona

Velikost: 3.3 x 5,2 cm / 1.3 x 2 palca

Paket Vključuje:

1 x Telefon Zvoni Nosilec Z Odpirač za Steklenice


Napiši mnenje

Podobni izdelki