ZANi Kalimba 17 Tipke,Kalimba Palec Prst Klavir,Lesene Marimba Glasbeno Darilo za Ljubitelj Glasbe,Otroke,Začetnike,Itd


Oznake: xr pixel camo primeru.

€17.93 €28.45
  • Na zalogi
  • w11094



  • Poreklo: CN(Izvora)

ZANi Kalimba 17 Tipke,Kalimba Palec Prst Klavir,Lesene Marimba Glasbeno Darilo za Ljubitelj Glasbe,Otroke,Začetnike,Itd

Opis: [Visoko kakovostnih materialov]: Obrtniški z visoko kakovostjo mahagoni palice, lepa strokovno instrument.Naravnega lesa, barv in edinstven vzorec z design ukrivljen roko počitek, občutljivo na podrobnosti.

[ENOSTAVNO IGRATI IN ŠIROKO UPORABO]: še vedno lahko igrajo to palec klavir, tudi če nimate glasbeno podlago.Notacijo, ki je vgravirana na sponki, je odlična za začetnike in otroke.Prenosni palm velikost, primerno za peljati okrog, lahko naredite čudovito glasbo kjerkoli;Primeren za potovanja, zabava, verskih obredih, se sprostite,razširjanje, porokah in drugih družabnih srečanj.

[LEP ZVOK, RAZLIČNE VRSTE MELODIJO]: Vse sedemnajst gumbi / tines zvok kot nalašč.Tipke so z vtisnjeno ugotavlja, bolj priročno, kot druge nalepke opombe strani klavir, dvojni nohtov konsolidacije naredi kalimba proizvaja jasen in melodične zvoke, ki je dolgotrajen in ne ustvarjanje hrupa. 17 jekla zgosti zob in masivnega lesa telo za tisto, kar naredi resonanco več.Barva glasu je toplo in zvok, ki traja dolgo časa.

[Lep Zvok]: Vse sedemnajst tipke tines zvok kot nalašč, lahko imajo zelo širok razpon glasbe: , folk, rock, Afriške, klasične, carols.Mala lepa klavir, prenosni za delovanje, snemanje, družini, prostem, šolo, zabavo in sprostitev.

[Odlično Darilo]: naše palec klavir je najboljše darilo za otroke, odrasle, za začetnike, strokovnjaki in razredi, verjamem, da bo, kot je ta 17-ključ palec klavir.

Barva:Les Barva/Modra

Material:Mahagoni

Velikost:18x13x3.3 cm

Vsebina Paketa:

1 x 17-ton Kalimba

1 x tuning kladivo

1 x klavir krpo

2 x audio nalepke

1 x klavir vrečko

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


Napiši mnenje

Podobni izdelki