Prilagodljiv iz Nerjavečega Jekla Žlico Za Fanta, Punco In prijatelji Na Valentinovo, Lepe Počitnice Darila


Oznake: krog žlice, pan žlice, vrata žlice, rumeno kravato, dolgo žlico čaja, Žlico, Žlico kave, ostriž žlice, dolgo žličko, lok jute.

€1.53
  • Na zalogi
  • w112509



  • Priložnosti: valentinovo darilo /obletnico darilo/prezent za ženo, moža
  • Vzorec: Pismo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Nerjaveče Jeklo

Prilagodljiv iz Nerjavečega Jekla Žlico Za Fanta, Punco In prijatelji Na Valentinovo, Lepe Počitnice Darila

Značilnosti:

Material: nerjaveče jeklo Velikost:približno 19 cm črke vklesan na to, iz nerjavnega jekla žlico za valentinovo prezent /rojstni dan, darilo za punco /darilo za fanta/obletnico darilo/valentinovo darilo/darilo za punco/prezent za ženo, moža

Storitev 1. Vaše zadovoljstvo, Naš cilj. 2. Prizadevali si bomo, da ponujajo našim strankam najvarnejši in najlažji kupujejo izkušnje. 3. Nudimo vam najnovejše modele z veliko različnih stilov in barv za vse vaše potrebe.

Pošiljko Bomo odpreme izdelkov v 7 delovnih dneh po sistemu potrdi plačilo. 1. Kitajska Post Air Mail: 10-60 dni v normalnem stanju ( zaseden sezone,slabo vreme, bo povzroči zamudo) 2. Nudimo Express, vendar mora stranka plačati za taxs v Carinski,kot so DHL,ePacket,e-EMS, (Če je davek na vprašanje,prosimo sodelujejo s po meri,bomo nizka določa vrednost paketa aviod to, da se zmanjša za vas) donosnost politike: 1. Prosimo, obrnite na nas in nam pošljite fotografije, če obstaja kakršen koli težave, nudimo 100% zadovoljstvo ob nakupu 2. Če niste zadovoljni predmet, ga lahko pošljete nazaj in morate plačati poštnino vračila 3. Diffrences barve lahko zaradi različnih razlogov, kot so barvni odsev v različnih monitorjev, osvetlitev, ozadja in pes.povratne informacije:

Prosim, ne zapusti nas negativnih povratnih učinkov, če niste zadovoljni z našimi izdelki ali storitve,

prosimo, kontaktirajte nas za reševanje problemov, prvič, bomo rešiti problem in vam zadovoljni rešitev ,

Najlepša hvala!!


Napiši mnenje

Podobni izdelki