Očesa Fish Tank Z Neto Dolg Ročaj, Teleskopska Fine Očesa Ribja Mreža Z Extendabl Ročaj Za Akvarij Jezera, Ribniki Fish Tank


Oznake: pearl poncho, savina drager, prednosti, drager savina, zlata ribica tank, akvarijske ribe, neto, fish tank vulkan, mah akvarijske ribe, šifon poncho, ribe ozadje.

€2.61 €4.75
  • Na zalogi
  • w113091



  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis v To postavko je dobro narejen iz materiala premije za trajno in praktično uporabo.Očesa ribolov neto je zložljiv in zložljive.Trpežne, voljno, zmeda-prost prevlečeni fine očesa neto zajame tudi najmanjše (ali največji!) ribe.Njegova posebna prevleka varuje pred kavelj točk pridobivanje zaljubljen v neto in to ne bo škodilo ribe lestvice pomoč varno, hitro sprostitev.Ribe neto prevleko, ki je non-vpojne in ne bo dobil težkih z vodo.

Značilnosti

- Barva: Črna.

- Material: Nerjaveče jeklo.

- Močan, vendar mehko očesa, ki so čisti, varni za lov majhnih rib, vendar težko dovolj za odstranjevanje velike količine naplavin.

- Težka iz nerjavečega jekla, ročaj, ki se ne upogibajte ali rje.To ribjega očesa neto je trajno uporabo.

- Podaljša značilnost nerjavno jeklo ročaj vam omogoča, da dosežejo dno globoko ribe tanki, ne da bi dobili svoje roke mokre.Ročaj sega do 1.3 dolge noge!

- Mehka, najlon mreže je varen za lovljenje skoraj vse akvarijske ribe.Dovolj nežno, za občutljive ribe, mlade ribe, guppies, majhen zalege, in kozice.

- Velik kot skimmer, za odstranjevanje naplavin, odpadkov, ali uneaten ribe s hrano iz svoje akvarij.Te ribe neto je idealen za splošno akvarij čiščenje in vzdrževanje.

Pakiranje seznam

1 x ribjega očesa neto


Napiši mnenje

Podobni izdelki