22Pcs/Nastavite Stran Kladivo T Bar Puller Orodje Auto Avto Dent Odstranjevalec Popravila Orodja Modro Dent Puller Zavihki Kavljem Palice Kompleti


Oznake: charlotte manga, led kladivo, dent paintless popravila, set orodja beading, avto dent puller, popravilo avtomobila, tovornjak orodja za popravilo, dent orodje, avto orodje za popravilo, avto dent popravila.

€24.59 €36.70
  • Na zalogi
  • w113806



  • Poreklo: CN(Izvora)

Ste se kdaj slučajno naleteli vaš avto v nekaj, kar levi dent na avto, je karoserija?Bi radi, da se določi sami?Tukaj je naš T-Bar karoserije Dent Puller, da je lahko vam pomaga odstraniti udrtine iz vašega avtomobila, kot profesionalec!

T-Bar Orodje ne samo za avto dent odstranitev pa tudi se lahko uporablja za hladilniku, motorno kolo telo, Čoln/RV, pralni stroj, in vse toča poškoduje.

18 kos profesionalnih karticah se lahko uporablja za popravila vseh različnih udrtine, dent popravila podizač lahko prilagodi glede na velikost dent & lahko zlahka prilagodi.

Kaljeno visoko vsebnostjo ogljika iz nerjavečega jekla in standard iz nerjavečega jekla se uporabljajo glede na oblikovanje določeno orodje, gume, in trpežne plastike.To ne bo bolelo auto površino, zelo trmast in obdržati dolgo življenjsko dobo.

POMEMBNA OPOMBA: NE, LEPILO ALI LEPILO PIŠTOLO JE VKLJUČEN.Boste morali urediti svoje lepilo.Prihranite čas in stroški, se lahko uporablja tudi na drugih kovinskih površin, sestavljajo vse, kar potrebujete za dent, Zgleduje načrta z zelo enostavno uporabo.

Ime: Dent Odstranjevalec orodje za Popravilo

barva: srebrna + modra

Material: plastika+nerjavečega jekla

Vsebina Paketa:

1 x stran kladivo(dolžine približno 43,7 cm)

18 x blue zavihki

3 x kavelj palice

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


Jroush68
2021-07-13
5/5
Very good product

Napiši mnenje

Podobni izdelki