1pc Naravni Kremen stolpce Zlatom Tkano Obesek Crystal Blue Apatite Čarobno Palico Ogrlica Energije Gemstone Darilo


Oznake: led krogla, kristalni kamen, kristalno palico, quartz kamna, kamen zbirka, dark crystal kupa, čarobno palico massag, smaragdno gemstone obroč, amber rose, apple kristalno drevo.

€4.23 €5.15
  • Na zalogi
  • w11516



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Crystal
  • Blagovna Znamka: Runyangshi
  • Slog: feng shui
  • Regionalna Funkcija: Kitajska
  • Tema: Maskota

Ime

Naravni Kristalni Kamen Obesek

Material

Naravni Kristal

Velikost

približno 4-5 cm

Teža

o 15g

Upoštevajte, da so lahko majhne razlike v barvi in velikosti

Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, kontaktirajte me na spletu.Dal vam bom hiter odgovor.

Kaj boste dobili - Visoka Kakovost Sklop 11 Naravni Zdravilni Kristali Darilni Komplet v leseni škatli.Vključno z: 1xamethyst gruče, 1x Sedem Čakro Nihalo, 1xClear Gruče, 1xRose Kremen, 7 Čaker padle kamni

Leseni Škatli Dimenzije: 6.3"x4.3"x2.4".Vsak gemstone kristali je posamično ročno izbral za dodatno kakovost.Čeprav je vsak kristali so edinstveno, naravno in se razlikujejo po velikosti, smo skrbno združujejo v vsaki kit, da so podobne velikosti, tako da je vsak komplet je estetsko uravnotežena in ravnotežja v energijo.Idealen za uporabo s kristalno zbiralci in ljubitelji, vibracijske zdravilci, reiki, terapevtov in drugih energetskih delavcev.Primerna za Dom in pisarno dekoracijo, kristalno zbiranje, odlično darilo ideja za tiste, ki so šele na začetku, da eksperimentirate z zdravilnimi kristali.100% garancija na Zadovoljstvo - Vse Runyangshi kristalno so iz 100% 30 dan denar nazaj garancije.Mi smo prepričani, boste ljubezen je naš edinstven kremen.Vendar, če ste nezadovoljni z vsemi elementi, samo stik z nami če imate kakršnakoli vprašanja, smo vam zadovoljen rešitev.

1. Če obstaja kakršen koli problem s plačilom, prosimo, da se ni obotavljal, da nas kontaktirate preko Messager.Vam bomo odgovorili in ugotoviti, kako v najkrajšem možnem času.

2. Prosimo, da dokončate postopek plačila takoj, ko ga naročite.Dostava predmeta po plačilu.

3. Imate vaš reč na sveženj cene, kot nakup več kosov naenkrat.Stik z nami in dobili nižje cene

1. Prosimo, da nam pet-start povratne informacije, če ste zadovoljni z nakupom.

2. To bo zelo hvaležen, če daste v skupno rabo slike predmetov, v povratnih informacij.

3. Prosim, ne nam negativne povratne informacije, ne da bi govoril z nami.Obljubljamo, da reševanje vseh vrst težav, tako dolgo, kot si obrnite na nas.

1. Vaše zadovoljstvo je naša prva prioriteta!Če ne boste 100% zadovoljni z nakupom, prosimo, obrnite na nas preko Messager.Bomo odgovor v en delovnik.Obljubljamo, da se ukvarjajo s problemom dobro in, da si srečen.

2. Za kakovost problem, nudimo 100% vračilo kupnine.

3. Če ste nagnjeni, da se vrnete ali zamenjate postavka za druge težave, ki smo (delno) plačilo dostavnina, glede na naravo problema.


Hangjenny
2021-06-08
4/5
bigger than i thought but so beautiful
Maluy1539
2021-06-08
4/5
bigger than i thought but so beautiful
Franchize27
2021-06-08
4/5
bigger than i thought but so beautiful

Napiši mnenje

Podobni izdelki