Leopard Oblikovan Nosilec za Telefon, za Avto armaturne plošče Samolepilne Pomlad Mobilni Telefon Clip Gori Stojalo za Auto Vetrobransko steklo Dash GDeals


Oznake: mobilni telefon steno, avto laptop tabela, popsocket, pop vtičnico, kovinski lepilo avtomobila mount, lepilo gori telefon, avto armaturne plošče cell phone gps gori imetnika, avto za, cd reža, Nadzorna plošča.

€8.29 €10.63
  • Na zalogi
  • w117267



  • Je Zvočnik: No
  • Značilnosti: Ne Funkcije
  • Številka Modela: Leopard Oblikovan Nosilec Za Telefon
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Združljiv Blagovne Znamke: Univerzalni
  • Vrsta: Avto Nosilec
  • Polnilnik: No
  • Blagovna Znamka: elenxs

Leopard Oblikovan Nosilec za Telefon, za Avto armaturne plošče Samolepilne Pomlad Mobilni Telefon Clip Gori Stojalo za Auto Vetrobransko steklo Dash GDeals

Opomba 1:Bomo vaše zasebnosti safe in se ne razkriva nobenih osebnih informacij.

2:Prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja.Naše po-prodajna ekipa vam odlično rešitev v prvič.

Postavka Specifikacije:

Značilnosti:

1. Neposredno videnje avto nosilec za telefon, ki ne vplivajo na vožnjo pogled.Mobilni telefon je hands-free, preprosto odgovoriti, varno in priročno.

2. Uporablja se lahko za 6.5-palčni mobilnih telefonov z zmerno prožnost in lahko namestite stabilno podporo vsak mobilni telefon.

3. Posnetek je na voljo z mehko blazinico za zaščito telefon, in ne bo nič lupini telefona.Prikaz kota mobilni telefon zaslon lahko prilagodite, in ga je mogoče zasukati levo in desno brez omejitev.

4. Enostaven za namestitev.To se določi z močno določitvi posnetek z lepilom.

5. Oblika leopard je zelo kul in se lahko uporablja kot polici ali dekoracijo.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Opis:

Material: ABS

Postopek: Stroji In

Velikost: 15*8 cm

Baterija: Št.

Dekoracijo obliki: dajanje

Barva/Slog: Kot na sliki je prikazano

Paket Vključuje:

1 x Leopard Oblikovan Nosilec za Telefon

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Vračilo: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Ob vložitvi zahtevka za vračilo,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O trgovini na Debelo in Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.


Zhurakristina
2021-06-05
5/5
good seller.

Napiši mnenje

Podobni izdelki