Hrana Rezina Pomočnik Rastlinski Nosilec Iz Nerjavečega Jekla Čebulo Rezalnik Čebule Sesekljamo Sadja, Zelenjave Rezalnik Slicer Paradižnikov Nož


Oznake: nož za sadje, knive, kuhar nož tulec, jssq, čebulo slicer, izostriti nož, nož iz nerjavečega jekla, krat nož, nož jekla, ELE ELEOPTION.

€1.72 €2.87
  • Na zalogi
  • w117879



  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: isfriday

Poskrbimo, da smo parka in hitro dostavo, ter uporabnikom, ki potrebujejo to lahko naročajo takoj.

Dropshipping je zelo dobrodošle,da je obdelana in odposlana v roku 24 ur,Brez računa ali promocijska gradiva vključena!!!

Glavne Značilnosti

NAJ NAŠE KAKOVOSTI GOVORIJO SAMA zase: Št strošek je bilo prizaneseno v to kar najboljše kakovosti hrane/čebulo držalo. 10 sponki so iz kaljenega nerjavečega jekla za zagotovitev, da bo vedno ostal ultra-sharp. 100% BPA-free, živilskih, trajno okrepljena ABS.

DESET SPONKI : 10 sponki, so oblikovani tako, da širok spekter kosi v paradižnik, čebula, korenje, pese, krompirja, vse vrste mesa in zelenjave.Zasnovan tako, da bo mrtvih enostaven za uporabo, shranjevanje in čiščenje.

ZELO RAZNOLIKA: kot Nalašč za hitro jedi iz zdravih zelenjavo ali sadje, kot so jabolka, čebula, korenje, zucchinis, kumare, zelje, beetroots, repa, rutabagas, kumare, redkev, krompir, sladki krompir, buče, in še več.Odlično deluje tudi na dolgo in široko zelenjave.

Nedrsečo ROČAJ: naredi svojo prostornino več udobno.Priročno stil kuhinje orodje prst stražar & prst zaščitnik bi se izognili boli, ko rezanjem in dicing, ustvarjalnih orodij za oblikovanje idealne srčkan darilo za kuhamo gospodinja, kuhar, in kuhinja delavec, da bi kuhanje delo več smešno in priročno.

Uporaba Scenarijev

Ni namenjen samo za čebulo.lahko se uporablja tudi za druge trde sestavine, kot so sadje, krompir, korenček, limone, in še česen.rastlinskih imetnik lahko uporablja tudi kot meso tenderizer.Dolgo jekleno iglo prodre globoko v meso, da izboljšajo njen okus.To je tudi enostaven za čiščenje po uporabi.lahka mase, vsakdo lahko uporabite za kuhanje

Z Uporabo Metode

Specifikacija

Materiali

304 Nerjavno jeklo + ABS

Barve

Črna, oranžna, bela, zelena, modra

Paket Velikost

(L x W x H)

14.2 CM X 9.5 CM X 1,8 CM

Teža Izdelka

Hrana Rezina Pomočnik: 65G

Vsebina Paketa

Hrana Rezina Pomočnik × 1/2/3pcs Opomba

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.


Tolian 85
2021-05-09
5/5
Very nice and arrived fast
Boriso4ko
2021-06-11
5/5
good quality
Billy2021
2021-05-12
5/5
excellent strong i like it and very solid good one I am happy Thank you so much

Napiši mnenje

Podobni izdelki