WALFOS 40x50cm Velika Velikost Silikonski Torta Testo Pecivo Fondat, Valjanje, Rezanje Mat Peko Pad Pecivo Plošče Piškotek Peko Mat


Oznake: fondat čipke plesni, daljinsko trim stikalo, rezanje preproge obrti, testo roller sheeter, usnje udarec orodje, rezalnik testo, torta dekor orodje, veliko peko mat, čipke mat silicij, osnove torto.

€7.26 €14.51
  • Na zalogi
  • w118036



  • Temperatura: -40F do +446F (-40c do +230c)
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Komplet Število: 1
  • Certificiranje: CE / EU, FDA, EGS, LFGB, SGS, CIQ, SGS, FDA, LFGB, ROHS
  • UPORABO V: Pečica, Mikrovalovna Pečica, Hladilnik
  • velikost: 40x50cm/15.7x19.7inch
  • Barve: Modra, rumena, roza
  • Številka Modela: ku150002
  • Blagovna Znamka: walfos
  • Peko & Pecivo Orodja Tip: Peko Preproge & Obloge
  • Funkcija: Na zalogi, Okolju Prijazno, Toplotno Odpornost
  • Material: Silikonski, BPA free 100% Hrane Silikona
  • Vrsta: Peko & Pecivo Orodja

Opomba!!!Veliko prodajalcev na www.klasicna-hisa.si uporaba ponarejenega material za kopiranje WALFOS izdelke pred kratkim.smo toži jih zdaj.Ponaredek material, ki je strupen in slabo za naše zdravje,ne more dotik hrane neposredno.

Original WALFOS oznaka Vse WALFOS bodo izdelki so Izvirni WALFOS etiketo na embalaži.Če ne boste našli v embalaži, izdelek je ponaredek!!!Vljudno prosim obrnite na nas, če ste našli ponaredek WALFOS izdelka na www.klasicna-hisa.si.

Hrana Razred

Vse Original WALFOS blagovne Znamke izdelki so narejeni iz Hrane Razred , ne vonja , visoko qualitymaterial, ne poceni gume ali TPR materiala.

Zakaj uporabljamo to visoko kakovost materiala?Ker je varna za poeple za uporabo in dobro za vaše zdravje.Upam, da vaša družina, ljubezen in uživajte WALFOS visoko kakovost izdelka.

WALFOS blagovne znamke Hrana Razred Odobril Poročilo o Preskusu za SGSCompany (vodilni svetovni pregled podjetja) Nekateri dobavitelji nimajo SGS poročilo ali uporaba ponarejenega poročilo Walfos je prava hrana razred poročilo o preskusu za SGS je zelo varen za uporabo walfos izdelki za svojo družino!

Hitra dostava!!!Izbrali smo najhitrejši dostava poti in Sledenje Št.za spremljanje vaše naročilo.Lahko prejema blaga hitreje kot v drugih trgovinah. ----------------------------------------

Walfos velikosti 40x50cm silikonski torta testo, pecivo fondat, valjanje, rezanje mat peko pad piškotek pecivo plošče Descrição ne produtoOr preprogo z

MeasurementsSize: 40x5 0cm / 15.7x19.7inch

Prvotno razvit za francoski patisseries, ti silikonski pekač preproge se sedaj uporablja v profesionalnih kuhinjah po vsem svetu in so popoln dodatek za vsak dom.

Prihrani Čas in Denar - Nič več vam za nakup pergamentni papir, pečemo z piškotek stanja-bellini silikonski pekač preproge lahko uporabljate znova in znova,

Kalorij Kosi - Kuhanje s olja in maziva, ki lahko dodate odvečne kalorije, ki v svojo prehrano, z non-stick silikonski površine, št olje ali mast, je potrebno

Kuharji Enakomerno -Zagotavlja odlično toplotno prevodnost, pazite, da vsak element je kuhana enakomerno, z ne več zgorela robovi ali nekuhane centrih!

Enostavno Čiščenje - Samo pranje in čiščenje in te preproge so pripravljeni, da lahko uporabijo ponovno.

Trgovin Enostavno - Prilagodljiv silikonski material se lahko zvije in shranjene v majhne prostore

Multi Namen - Tudi zagotavlja odlično podlago za valjanje pecivo testo

DENAR NAZAJ GARANCIJE, Če niste popolnoma zadovoljni z našim izdelkom, boste dobili svoj denar nazaj brez vprašanj!

Depozitni je varen za kupce in za prodajalce, vam priporočamo, da izberete Depozitni,ki ga podpira Kreditne kartice,

Denar bookers, Visa, Master-kartico, Western union itd.

Če vi potreba rabiti "drugih" plačila,se obrnite na nas po e-pošti ali sms.

Plačilo mora biti končan v roku 7 dni, če so nekateri težko, mi prosim sporočite.

Smo le ladja v vaši potrditvi naslova.Prosimo poskrbite, da bo vaš ladijskega addressis correctbefore nakup.

Vsa naročila, bo poslana v 1-4 delovnih dni po plačilu potrditev.

Pošiljke, ki jih na Kitajskem Post Air Mail za manj kot 2 kg blaga ,na splošno bo take25-45working dni(v nekaterih državah je lahko veliko več) ,če potrebujete goodsvery nujno ,prosimo, kontaktirajte nas za DHL itd .Bomo izračun theshipping stroškov za vas .Vedno se o 3-7 dni, da pridejo.

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 7 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.

Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente .

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.

Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke


Napiši mnenje

Podobni izdelki