16 mm Montaža 2NO 2NC SPST Gobe za Zaustavitev v Sili, Pritisni Gumb Stikalo


Oznake: za zaustavitev v sili, 2nc 1no, gumb za zaustavitev v sili, 25, za zaustavitev v sili, kovinski 2no, 100a za zaustavitev v sili, , za ustavitev v sili 2, gumb za zaustavitev v sili, 12, za zaustavitev v sili, 12 v, za ustavitev v sili 1, za zaustavitev v sili, 220 v, sili stop znak 3.

€3.35 €3.56
  • Na zalogi
  • w122508



  • Številka Modela: -
  • Mount Velikost: 16 mm
  • Uporaba: Osvetlitev, -
  • Terminal: 6Pins
  • Spol: -
  • Vrsta: -

16 mm Montaža 2NO 2NC SPST Gobe za Zaustavitev v Sili, Pritisni Gumb Stikalo

Vgradnjo v Odprtino:16 mm Tip:2 NI 2NC SPST 6Pins Funkcijo:pritisnite, da Vzdržuje; Vrtenje Trenutno Current & Voltage: 5A 250V

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.MI NE POPRAVI ALI ZAMENJA PREDMETE Z VELJAVNOSTI GARANCIJE.

Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.klasicna-hisa.si!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO.NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo telefonsko številko.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.klasicna-hisa.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Kako, Da Bo Naš VIP?

Možnost 1:

ČE VAŠ NAKUP ZA ENO NAROČILO PRESEGA 100USD ALI 20SETS, BI POSTAL NAŠ VIP.

Možnost 2:

ČE LAHKO OBJAVITE IN PRIPOROČAMO NAŠ NASLOV TRGOVINE NA VAŠ FACEBOOK, TWITTER ALI LINKEDIN, DA PRIJATELJI.

(PROSIMO, SPOROČILO ALI E-POŠTI, NAM SLIKA DOKAZOV)

Kaj Lahko Dobite Kot VIP?

5% POPUST POPUST IN SKRIVNOST DARILO ZA DRUGA NAROČILA.


Napiši mnenje

Podobni izdelki