Lucking Kamen Dar Ljubezni, Kamen, Naravni Sedem Čakro Kamen Palec Gemstone Naravni Zdravilni Kristali Terapija Kamna


Oznake: čakro kamna, velika padle kamni, kristalni kamen, obsidian kamna, rose quartz, Crystal, balon strani črpalke, 7 chakra, čakra, skrbi kamen zelene.

€4.20 €5.92
  • Na zalogi
  • w12298



  • Tema: KRŠKO
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Kamen
  • Slog: Sodobno
  • Regionalna Funkcija: Indija

Opis:

1. Ergonomska oblika se lahko uporablja kot koristno opomnik, da vam pomagajo, da sedanji trenutek enostavno.Absolutno osvajanje moto-To je čas, da počasi navzdol.

2. Ima zdravilne funkcije, to lahko okrepi imunski sistem in lahko tudi poveča melatonina (spanja in budnosti),

ki simbolizira življenje, bogastvo in obljuba.To je totem, a candy-velika kamna zasnovan tako, da vas spomnim, da globoko vdihnite

in pojavijo takoj. 3. Uporabo kot odlično produktivnost orodje, previdno in elegantno, da fidgeting roke zaseden, medtem ko se je izjemno prenosljiv.Namenjen opozoriti ljudi, da se sprostite.

4. Uporablja za stres, anksioznost pomoč in pozornost upravljanje.Preprosto držite jajce in jo postavite na vaši dlani, da takoj prinese občutek miren in sprostitev za vaše telo in um.

5. Odlično orodje, ki se osredotoča na meditacijo, kontemplacijo in čakro praksi.To je odlično orodje, da odpravijo negativne energije in spodbujanje navdih, veselje.

Specifikacije :

Ime: Razmišljanje Jajce

Teža: 100 g o

Velikost: približno 5*3*3 cm/1.97*1.18*1.18 palčni

Pakiranje: opp

Pakiranje velikost: približno 5*3*3 cm/1.97*1.18*1.18 palčni

Seznam Vsebine : 1*Razmišljanje Jajce

Opomba:

1. Zaradi težav svetlobne učinke in streljanje zornih kotov, bo prišlo do določenih odstopanj v izdelku, prosimo za razumevanje.

2. Zaradi ročnega merjenja, izdelek ima nekaj velikost tolerance.


Napiši mnenje

Podobni izdelki