7 Luknje Zložljive Laptop Stand Non-slip Namizni Prenosni Nosilec Nastavljiv Kotov Prenosni Nosilec Riser


Oznake: aluminija macbook stojalo, aluminijasto stojalo za prenosnik, alu stojala za prenosni računalnik, Macbook, laptop podporo, macbook stati navpično, macbook stojalo, nosilec za prenosni računalnik, prenosnik podporo, prenosni računalnik prenosni stand.

€1.01 €1.44
  • Na zalogi
  • w1230



  • Uporaba: prenosni računalnik
  • Blagovna Znamka: Orico
  • Poreklo: CN(Izvora)

Značilnosti:

1. Multi-angle nastavljiva: Nastavljiva višina, ki vam omogoča, da prilagodite operacijski kota in višino glede na dejanske potrebe.

2. Lahek in prenosen: Ustvarjalne prenosni zložljivi design, laptop stand mogoče zložiti s prenosno vrečko za shranjevanje, ki zavzema majhen prostor in je enostaven za prevoz.To je lahko uporabljajo doma ali v službi, potovanja ali nakupovanje.

3. Votlo oblika: tablični nosilec je narejen iz trdne aluminijeve zlitine, spodnji votli lahko zlahka absorbira toploto za zaščito prenosnika iz pregrevanja strojne opreme in CPU.

4. Kompatibilnost: prenosni prenosni računalnik stojalo je primerno za večino naprav od 10-17 cm.Ergonomska oblika, enostavno gledati in tip, zmanjšanje vratu, ramen in hrbtenice bolečine.

5. Trikotni zasnovi: trikotna oblika zagotavlja stabilnost in trdnost izdelka, dovolj, da prenesejo težke telesne mase.

Opis:

Anti-skid blazine obdržati stabilno stojalo in zaščito kateri koli površini, na kateri je dana.Izogibajte se nepotrebnih zdrsa med risbo, vnašanje in branje.

Specifikacije:

Material: plastika

Velikost: 16.5*24*14.5 cm

Nastavljiva višina: približno 50-145MM

Nastavljiv gear: sedem prestav (sedem lukenj)

Proizvodi, ki se uporabljajo: za prenosnike, tablične računalnike, knjige

Paket Je Vključeno:

1 * Prenosni Nosilec

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 0-1 palčni napak zaradi ročnega merjenja.Hvala za vaše razumevanje.

2. Monitorji niso umerjeni enako, postavka barve prikazane v meniju fotografije lahko kaže nekoliko drugačen od realnega predmeta.


Napiši mnenje

Podobni izdelki