18Pcs/Set Lakov za Komplet Profesionalni Set Rose Zlata iz Nerjavečega Jekla Večfunkcijsko Manikura Nastavite Z Luksuzna Potovalna torbica


Oznake: bk nohtov, avto barve popravilo za toyota, microbrush, cam tatoo, cuticle brivnik, Apna, za manicur, gel za lase človek, rezerve nohtov, lak za orodje.

€7.99 €14.53
  • Na zalogi
  • w123484



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Postavka Vrsta: Set & Kit
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Količina: 18Pcs/set

Opis:

Multi-Funkcijski Nego Set-lakov, clipper komplet vsebuje 18 kosov lak in noht orodja, da izpolnjujejo vse vaše nego rok, obraza in nego stopal potrebe.Kot nalašč za vse vrste žebljev in okraskov, vključno z moške, ženske, dekleta, fantje, starejše, starejše in otroke.

Premium & Trajno -Žebelj transportno letalo komplet je izdelan iz visoko kakovostnega nerjavečega jekla.Orodja so vse ostre in zelo trpežne brez rjavenje.Različna orodja, ki so namenjena za različne uporabe (za obraz, roke in noge).Naš namen je, da zagotovi udobno in zvok življenje za vas.

Enostaven za Prevoz in Shranjevanje --Naš je Manikuro set prihaja s prenosno sintetičnega usnja primeru, da je enostavno odpreti s pritiskom na gumb.Prav tako je zelo lahek, tako da ga lahko nosite s seboj v torbi, vsakdanje ali paket s seboj, ko greste kupiti.

Večnamenska & Darilo Idealno - Manicuring, pedicuring, oblikovanje obrvi, anti-akne, piling ITD, samo z eno in vse opravljeno.Pakirana v lepi in prenosni primeru, vključno z vsem, kar potrebujete za vaš osebni manikura, izgleda moda in ima zelo dobre dotik-občutek.To je neverjetno darilo za vaše prijatelje, sorodnike, starše, mož in žena.


Napiši mnenje

Podobni izdelki