10 ml neizbrisnim črnilom za self-črnilo žig trajne nepremočljiva Takoj suho grafiti barva črna modra rdeča za flomaster napolnim


Oznake: inkpad, az gume znamk, tamponi motos scrapbooking, alkohol črnilo set, ozadje proge žig, gume žig, jasno cvet žiga, črnilo, pero, nail silikonski žig, jasno, za žig album.

€3.37 €4.22
  • Na zalogi
  • w123512



  • Uporaba: scrapbooking črnilo znamke
  • Številka Modela: F-CTC-WSR300
  • Vrsta: Self-Protihrupna Žig
  • Material: plastične lupine self-protihrupna žig gume

* Če imate kakršnekoli težave z vašim naročilo , se najprej obrnite na nas .Bomo poskušali naše najboljše, da ga rešiti.Odprite spora ne bo koristno za rešitvijo problema . * Če je vaš pacel ni\'t prispeli v čas poštnine , prosimo, obrnite na nas in vam bomo razširiti varstvo časa za vas.Bomo tudi stik China post, da preverite, če je\ \ 's, registrirana air mail.Za neregistrirane(redni majhen zavitek) , smo lahko le našli informacije, kot so čas predmetu v levo in Kitajsko .Upoštevajte, da boste morali puščati pacel, ki jih sami v nekaterih Državah . * Naša delovna doba je od ponedeljka do sobote med 9:00-18:00 .V off ur, bomo še vedno poskušali naše najboljše, da zagotavljajo storitev.Če ne bomo na spletu, prosim, pustite sporočilo. * Kot za čas dostave, običajno bo v roku 3-5 delovnih dni, če pa gre čez vikend, potem bo to traja 1 ali 2 več dni.

2. črnilo barvni izbor ( Pusti sporočilo, da bi povedal, barva )

'


H Jonathan Jarry
2021-07-19
5/5
Really perfect the seller is communicative and very professional I am pleasantly surprised thank you
Sveta Karepova
2021-03-07
4/5
Waiting to prove it

Napiši mnenje

Podobni izdelki