Prenosni 21 Cm Črna Ukulele Vrečko Bombaž Oxford Torbica Enotni Ramenski Trajne Nepremočljiva Ukulele Kritje Nahrbtnik


Oznake: xt 600 posnetek.

€4.59 €6.84
  • Na zalogi
  • w12747



  • Blagovna Znamka: solo
  • Številka Modela: Ukulele Vrečko
  • Poreklo: CN(Izvora)

Specifikacija:

Barva: Črna

Material: Oxford krpo

Distribucija: vrečko, glasbila pribor

Uporablja predmet: ukulele, kitara

Pakiranje: OPP vrečko

Velikost pred embalaže (CM):56x20x9

Bruto teža (G):113 g

Opis:

-Nepremočljiva Oxford krpo material, enostaven za prevoz, svetlobno telo, velika zmogljivost

-Če redno vajo in izvajanje visoko kakovostne klavir vreča ne samo, da ščiti opremo, dobro, ampak izpolnjuje tudi ergonomska oblika za zmanjšanje utrujenosti na cesti.

-Nazaj torba je opremljena z nastavljivim trakov za udobje človeškega telesa, plus 20 mm krivulja ploščico za nazaj človeškega telesa s poslovno kartico sim v sredini.

-Visoke kakovosti oblog krpo v vrečko Dveh kosov anti-obloge obloge krpo učinkovito zaščito klavir telesa pred trkom, praskanje, in je enostaven za prevoz.Vrečko telo je svetlo in lahko imajo različne predmete.

Paket Je Vključeno:

1×ukulele enotni paket

/ O ponudniku / Na - Čas Dostave Celotno vračilo če izdelek ni prejel v zagotovljena dostava časa Zaščite 15 dan več zaščite po tem, ko bi zaključku Vrne Dodatno Vrne katerikoli izdelek,samo tiste, v odličnem stanju Zagotovljena Kakovost Zagotovljena Kakovost ali Polno nadomestilo

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo, da reši vsak problem in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.


Napiši mnenje

Podobni izdelki