Nove Tekoče senčilo Bleščice Sijaj Sijoče Senčilo za Kozmetične Ličila Orodje SCI88


Oznake: senčilo palett, oči, senčilo magnet, dvojno barvo senčila, shadow, senčilo, osnove senčilo, čopič za senčilo, Eye Shadow, eye shadow palett.

€1.35 €2.07
  • Na zalogi
  • w129804



  • Koristi: Naravni, Dolgotrajno
  • Eno barvo/multi-color: Nad osem barv
  • Število Kosov: Ena Enota
  • Količina: 1pcs
  • Zaključek: Kovinski, Naravni
  • Številka Potrdila: CCC
  • Država/Regija Proizvodnji: Kitajska
  • Vodotesno / Water-Resistant: Da,
  • NETO WT: 19g
  • Številka Modela: 199737
  • Vrsta: Eye Shadow
  • velikost: Full Size
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Sestavine: as

Nove Tekoče senčilo Bleščice Sijaj Sijoče Senčilo za Kozmetične Ličila Orodje SCI88 Značilnosti:

Dolgotrajno omamljanje eye shadow

Odlično sijoče in bleščice za povečanje šimrom

Lahek, vode, infundirati formula ključavnice bleščice za minimalno padavine.

Uporaba:

Nanesite plast neposredno vzdolž trepalnic črto in sredini pokrova.prisluškovanje gibanja mešanico robovi in nastavite tako, da s prstom ali podjetje krtačo.Nositi več kot senčilo ali samostojno.

Neto Wt: 3.5 g

Velikost: 10.8 x 1,5 cm

Barva: 12 Barve Na Voljo

Primerne: Vse Tipe Kože

1 x Tekoče Senčilo

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.klasicna-hisa.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).


Djdelahoz
2021-06-07
1/5
Seller said they didn’t have the product to send. Didn’t cancel and didn’t refund. Filed a dispute and AliExpress would not give me my money back. Thief’s. Have bought thousands of dollars worth of product over the years and thinking I never will again.
Gelvin65
2021-05-23
1/5
I never get the order they stole the money
Nickbikman
2021-06-07
1/5
Seller said they didn’t have the product to send. Didn’t cancel and didn’t refund. Filed a dispute and AliExpress would not give me my money back. Thief’s. Have bought thousands of dollars worth of product over the years and thinking I never will again.
Quylago113
2021-05-28
5/5
super couleurs !!!

Napiši mnenje

Podobni izdelki