Iz Nerjavečega Jekla, Čaj Infuser Področju Zaklepanje Spice Čaj Žogo Cedilo Očesa Infuser Čaj Filter Sesalnikov Kuhinjski Pribor


Oznake: spice cedilo, starinsko čaj filter, teacup, iz nerjavečega jekla, čaj orodja, publix cedilo čaj, prenosni čaj, kavo, iz nerjavečega jekla, čaj lopato, bola iz nerjavečega jekla difuzor, trendy cedilo čaj, iz nerjavečega jekla košarico pot.

€0.91 €1.44
  • Na zalogi
  • w1306



  • podpiramo: Dropshipping
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Poreklo: CN(Izvora)

Svoboden Listov Čaj Infuser Za Večkratno Uporabo Iz Nerjavečega Jekla Čaj Žogo,Fine Očesa Cedilo Čaj

Opis:

【NADGRADNJO FINE OČESA】: Ultra Fine mikro-mesh preprečevanje skoraj vse suhe snovi od pridobivanje v vodo, celo zelo v redu-leaved čaji (tako kot rooibos, zeliščni čaji in zeleni čaji), in vas ne bo motil z požirek čaja ostankov.Priloženo verige in kavljem omogoča, da visi čaj kroglice iz čajnik, skodelico čaja, kave vrč, prevlaka ali stockpot.Preprosto spin vrhu, da odprete in jih zaprite. 【PROSTOREN KOŠARICO】: čaj filter lahko enostavno držite štiri čajne žličke čaja, ima dovolj prostora, da omogočajo čaj, da krožijo, in omogoča neverjetne sprostitev okus.Vse, kar si želite, da bi majhno količino ali celotno pot, za goste, ga ne bo pustila na cedilu. 【PREMIUM & WASHDISHES】: Naš čaj difuzor iz 304 hrane iz nerjavečega jekla brez škodljivih kemikalij.Nerjavečo in vonj brezplačno ohranja vašo pijačo brez kakršnih koli neželenih okus.Enostaven za čiščenje in pranje v pomivalnem stroju. 【BOLJE VREDNOST】: Vsak čaj cedilo set vsebuje 1 srednje svoboden listov čaj infuser + 1 verige.Kot nalašč primerna za večino skodelice ali kot začimba kroglice v vaš golaž!Samo nekaj vroče vode in vaš najljubši svoboden listov čaj, boste lahko uživali v čudovitem čaj čas.

【NAJBOLJŠA IZBIRA】: To iz nerjavečega jekla čaj infuser se lahko uporablja za vse vrste svoboden listov čaj ali začimbe.Tudi to je dober kuhinjski pripomoček za kuhanje mesa ali juho.To je odlična izbira za poroko, stranka, mater dan, svetovni dan očetov, stari starši, čaj ljubitelji, rojstne dneve.

Paket Vključuje:

1 X Čaj Infuser Filter


Napiši mnenje

Podobni izdelki