450 ml Pravega Yixing Zisha Čajnik Nastavite, Kitajski Kung Fu Čajnik, Ročno Mineralnih Surovin Zelena Glina Zisha Čaj, Set čaj grelnik vode


Oznake: japonski čaj infuser, kitajski zeleni čaj, dolgo čaj lonci, mat pot, steklo čaj lonci, čajnik gline čajnik, velika čaj lonci, oolong čaj, moka pot, starinski čajnik zisha.

€53.16 €63.29
  • Na zalogi
  • w13143



  • Material: Vijolična Gline
  • Poreklo: CN(Izvora)

parameter:

Barva: kot prikazano

Material: Vijolična pesek

Velikost: glej referenčno sliko za podrobnosti

Tea cup zmogljivost: približno 55cc

Čajnik zmogljivost: približno 450 ml

funkcija:

◆ 100% popolnoma nova in visoke kakovosti.

◆ Lepe izdelave in odlične kakovosti.

◆ Področje uporabe: Kitajski Kung Fu čajnik, umetniška zbirka, vrednotenje, poslovna, darila, itd.

Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Smo willsend postavke v najkrajšem možnem času ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne zagotavljajo, čas dobave na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

Prosimo, upoštevajte, da kupci, ki so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dobave.Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

1. Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

2.kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje, predmete, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili,bo kupec odgovoren za tako poškodovana ali izgubo,in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine tu se vrnete elemente.

3. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje posebnega razloga za vrnitev, in svoje naročilo ID.

4. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor vključen, KO OBA, Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.klasicna-hisa.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.


Eduardleyk
2021-04-06
5/5
Quality is good, fast delivery. Good seller

Napiši mnenje

Podobni izdelki