Univerzalni Luksuzni VIP Avto Van SUV Okna Zavese UV Dežnik Vizir Komplet Zadnje Okno Dežnik Avto Dodatki


Oznake: povezavo vip, krog zavese avto, avto sunshad, klobuk vizir, avto zavese, avto za zaščito pred soncem, vw avto zavese zadaj, poletje okno avtomobila dežnik, eado avto dodatki, Vip.

€8.21 €14.93
  • Na zalogi
  • w1324



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • velikost: 60x54.5x52cm
  • Material: ABS+Poliester
  • Številka Modela: Zadnje okno dežnik

Material: ABS+poliester barva:kot slika Velikost:58*56 cm+/-1 cm Teža: 255 g Seznam izdelkov: Zadnje okno dežnik

Navodilih za uporabo:

1. Anti-UV: Namestitev žaluzij, ki lahko učinkovito preprečevanje prostem škodljive svetlobe, ki osvetljuje notranjost avtomobila za dolgo časa in zmanjšanje življenja, notranji plastični deli, usnja, itd.; prav tako lahko prepreči ultravijolični žarki se obsevajo v človeško telo, in je okolju prijazen in zdrav. 2. Ohranjanje zasebnosti, ki Zajema: okno, v stvari, v notranjosti so običajno nevidne in absolutno zaščito zasebnega varovanja zasebnosti. 3. Izolacija: To je lahko učinkovito vzdržujejo stalno temperaturo v notranjosti avtomobila, in temperatura v notranjosti avtomobila ne bo previsoka, saj izpostavljenosti soncu čas je predolg. 4. Varnost: Stick tirnice, to ne vpliva na dviganje stekla, in je varen in zanesljiv. 5. Dežnik: sonce zaščito pred soncem. 6. Visoko-kakovostni razred: Po namestitvi po barvi notranjosti avtomobila, splošni videz je primerljiva z Evropsko in Ameriško high-end modelov, high-end moda.

Namestitev in previdnostni ukrepi:

1. Obrišite okno, kjer morate, da se držijo železniškega pred montažo. 2. Priporočljivo je, da uporabite vročega zraka, puhala za udarec vodnik tirnice, da lepilo bolje.Po namestitvi vodnika ograje, namestite avto zavese po določenem času.Prosimo, bend dele, skrbno in jih namestite skrbno.Po namestitvi, jo je priporočljivo, da se jih določi z vrvmi.Ok, počakajte, da se lepilo popolnoma pritrjena, in nato nadaljujte na naslednji korak. 3. Prosimo, bodite pozorni na namestitev zavese.Če je velikost je narobe, prosim spremenite vodnik tirnice.Po tem, ko vodnik tirnice so odtrga, ni ostankov lepila.Priporočljivo je, da odstranite lepilo z odstranjevalec lepila, in nato znova namestite nov vodnik tirnice. 4. Namestitev po korakih, od vrha do dna, ne, prosim, ne pozabite, da vstavite majhen čep, ki je priložen izdelku. 5. Prosimo, bodite pozorni na lokacijo, preden namestitev! 6. Sprednji vrstici zavese, ne sme biti zajeta v rearview mirror, da bi se izognili nesrečam. 7. Priporočljivo je, da se odpre okno za namestitev med namestitvijo. 8. Prosimo, pretresite, da se steklo pri vgradnji.


Wookiee31
2021-05-19
3/5
It's hard to hang on I'll buy it only once

Napiši mnenje

Podobni izdelki