1pcs Nastavljivo Držalo, Stojalo Oprijem 360 Rotacijski Za Mobilni Telefon, Avto, Magnetni Nastavek Telefon Nazaj Nalepke Ploščica Unniversal Nosilec


Oznake: magnetni pametni avtomobila mount, povoj nosilec za telefon, držalo za telefon, smartphone holder car auto, stenske nalepke, kaisi magnetno držalo, ford ka mobilni telefon, držalo, oddaja telefon posnetek, molly izposoja mobilni telefon, držalo, originalno držalo za mobilni telefon avto.

€1.70 €3.78
  • Na zalogi
  • w13259



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: centechia
  • Značilnosti: Magnetni
  • Polnilnik: No

Opis:

1.Ultra-tanek dizajn, ki omogoča fit nevidno z mobilnim telefonom brez povečanja teže in debeline mobilnega telefona; klasične barve se lahko ujema vaš mobilni telefon in mobilni telefon ter lupini.

2.Visoko-kakovostni materiali: visoko kakovostni cinkove zlitine, kovinski materiali, ki podpirajo te mobilni telefon zvoni imetniki, ki so trajna in stabilna; premaz trdne barve, prst imetnik ni enostavno zbledi po dolgotrajni uporabi; močan trak pokriva zadnji prst imetnik, lahko priključite neposredno na telefon, vas prosimo, upoštevajte, Prosimo, pritisnite večkrat, ko ga uporabljate prvič, tako da ne bo popustila.

3.Nastavljiv in prenosne: vsak mobilni telefon imetnik je sestavljena iz dveh 360-stopinjsko nastavljiv orožja, ki vam omogoča, da svobodno prilagajanje najbolj primerna kota za vas; popolnoma zložljivi design omogoča enostavno izvedbo in dal v torbo in žep, zasedajo Prostor je majhen.

4.2 v 1 funkcija.Ta mobilni telefon zvoni posn. in mobilni telefon, držalo funkcijo v kombinaciji skupaj.S pomočjo, lahko telefon držite trdno, izogibanje gneča avtobusov in podhodih; lahko podpira vaš telefon na pult in kuhinjski pult, in svobodne roke, ko je gledanje filmov, ogled recepti ter izdelavo video klice.

5.Univerzalni združljivost: Ti nastavljiv mobilni telefon imetniki lahko uporabljajo v povezavi z magnetno avto nosilec, in se pogosto združljiv z večino pametnih telefonov in tabličnih; te vam omogočajo, da jasno vidimo navigacijske poti na telefon, da se zagotovi varno vožnjo.

6.Stabilno adsorpcije, majhne velikosti, zložljive, in ne zavzamejo prostora.

Specifikacije:

Izdelek parametre:

Ime izdelka: Večnamensko mobilni telefon in tablični računalnik imetnika

Material: Cinkove Zlitine

Lastnosti: Lahko se uporablja kot tesnilo imetnika, se lahko uporablja z magnetnim avto nosilec, ali stensko montirani

Uporablja oprema: primerna za opremo v za 12,9 cm

Paket Je Vključeno:

1 x nosilec za telefon

Opombe:

Opombe:

Zaradi razlike med različnimi monitorji, slike morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje, prosimo, dovolite 1-2 mm napaka, zaradi ročnega merjenja.

Hvala za vaše razumevanje.


Napiši mnenje

Podobni izdelki