1 Kos Jasno, Film, Kaljeno Steklo Screen Protector za AMAZFIT GTR Pametno Gledati Nego Oči Vijolično Flim Watch Kaljeno Film 42 / 47 mm


Oznake: urno steklo zaščitnik 40, amazfit gtr usnjeni trak, amazfit gtr 47mm zaščitnik, h2 življenje, amazfit gtr zaščito, ndsi stekla zaščitnik, pametno gledati pro control, amazfit gtr, izbiranje watch, amazfit gtr 47mm primeru.

€0.53 €1.08
  • Na zalogi
  • w13463



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: Primeri
  • Blagovna Znamka: choifoo
  • Funkcija: Passometer, Fitnes Tracker, Spanje Tracker, Razpoloženje Tracker, Sporočilo, Opomnik, Klic Opomnik, Sprejmi Klic, Klic Klic, Remote control, Push Sporočilo
  • Združljivost: za AMAZFIT GTR Pametno Gledati 42/47mm
  • Jezik: angleščina, Ruski, Španski, POLJSKI, Portugalski, Turški, Italijanski, Francoski, Nemški, Norveški
  • Uporaba Starostni Skupini: Za odrasle

Opis:

Značilnosti:

To kaljeno steklo screen protector, ki ga morate imeti za vsakogar, pazi, da nenehno pada njihovega uro.Zaslon patron popolnoma prilega nad Pazi, da Zagotavlja visoko jasno opredelitev.

Zaobljen rob oblikovan tako, da omogoča nemoteno izkušnjo, kot tudi izboljšano čip-odpornost;V oleophobic premaz preprečuje prekomerno odvzem prstnih odtisov in oljne madeže in naredi film enostavno .

Silikonski mehurček prosto lepilo drži tabličnega računalnika, zaslona brez vrzeli ali mehurčki, šolanja občutljivost na dotik, ne vpliva.

Vgrajen anti-razbila film zaščititi vi in vaša Ura, če ne odmorom, kaljeno steklo razbije na majhne koščke, ki držijo skupaj, zaradi česar je varnejši za uporabnike.

Preprečuje praske in absorbira udarce.Od robov za Gledanje zaslona so najverjetneje deli na tresk, screen protector sledi naravni ukrivljenosti Pazi, da se prepreči lusk.

Specifikacije:

specifikacija:

Tip: HD kaljeno film / zaščito za oči vijolično kaljeno film

Izdelek debelina: 0.26 mm

Izdelek loka strani: 2.5 D zaobljen rob.

Izdelek naravnost roba: 90 stopinj pod pravim kotom rob.

Izdelek trdota: 9H

Kaljenje čas: 2,5 ure

Izdelek prepustnost svetlobe: 98% anti-razmislek: 98%.

Veljavni modeli: Huami Watch GTR 42mm/47mm

To je posebej obdelana kaljeno steklo nalepka, ki je tako odporen na praske in obrabo-odpornih in anti-prstni odtis, ki močno zmanjšuje škodo, ki jo povzročajo močno trka na zaslonu.

Paket Je Vključeno:

1* pametno gledati film jekla


Napiši mnenje

Podobni izdelki