Samodejno Vode Ohranjevalnik zaslona Tapnite Indukcijske Vode Ohranjevalnik zaslona Preliva Smart Pipo Infrardeči Senzor za Varčevanje z Vodo Naprava, kopalnica Tapnite Šoba


Oznake: kith, bazena mešalnik, vodni filtri pipa, baker samodejno pipa, korito pipo, pipa na dotik, zelena pipo za vodo, 4 pipo kartuše, mi vode ohranjevalnik zaslona tapnite, estor.

€16.52 €25.42
  • Na zalogi
  • w13496



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: CE
  • Številka Modela: Samodejno Vode Ohranjevalnik Zaslona Tapnite
  • Blagovna Znamka: isfriday

Preprosto nameščanje touchless pipo adapter na vaš trenutni pipo, lahko pa vaš pipo v pametno napravo, primerno za vaše življenje.Odtoki vode inductively z IR, zmanjšanje dotik onesnaževanja.Preprost slog oblikovanja in prilagaja različne domov stilov.Glavne Značilnosti

Dotik-Brezplačno in Avtomatsko Napravo za Varčevanje z Vodo

Samo postavite svojo roko v žlebu in vode, ki bo pritekla samodejno, dokler ne premaknete iz senzorja.To je najlažji in najbolj higienski način za uporabo korito.

Ekonomično

Brezkontaktno pipo tok je poceni, in nepotrebnih odpadkov je izogniti, in obstoječo pipo, lahko zavrže.S svojo vode nadzorni sistem, lahko zmanjša 65% vode iz pipe, s čimer vam pomaga rešiti vode računov.

Za Boljšo Higieno Doma

Nobene potrebe ni, da vklopite in izklopite pipo ročno, izogibajte se neposredni stik s bolezen povzročajo bakterije, ki živijo na gospodinjski aparati.To je preprost način, da bo bolj zdravo, doma in uživajo čisto življenje.

Uporabniku Prijazen

6 vrste priključkov prilegajo z najbolj kuhinjske pipe.Enostavna Namestitev ne zahteva dodatnih stroškov na vodovod.USB kabel za polnjenje omogoča polnjenje lažje, da lahko traja do 6 mesecev, ko je v celoti napolnjena.

Nadgradili Touchless Pipo Adapter

Nadgradnjo dvojni senzor za pipo, dva kompleta za zaznavanje področij, dve vodni načini, 0.25-drugi hitro indukcije.V prvem razredu vode učinkovitost, varčevanje z energijo in varstvo okolja.Z Uporabo Metode

Za neposredno Uporabo: Kadar je induktivna predmet, preklopi v spodnji senzor zaznavanja območje, začne vodo, ko jo zapusti, prenehajte z vodo.Če induktivna predmet turistov v spodnji senzor za zaznavanje prostora, odvod vode samodejno ustavi po več kot 20 sekund, da izpolnjujejo dnevno čiščenje potrebe.

Za dolgotrajno Uporabo: Kadar je induktivna predmet vstopi strani senzorja za zaznavanje območje, začne vodo za 3 minute, senzor bo ostala vode vtičnico, tudi če jo zapusti.Ko induktivna objekt vstopi v območje zaznavanja znova, vtičnice vode lahko ustavi takoj, kar je dobra izbira za shranjevanje vode.Specifikacije

Raven Zaščite

IPX6

Voda Učinkovitost

Stopnja 1

Območje Zaznavanja

Strani zaznavanja 0-5 cm/Dnu zaznavanja 0-10 cm

Delovna Temperatura Vode

≤75℃

Delovni Tlak Vode

0.05-za 0,8 MPa

Poraba Energije V Stanju Pripravljenosti

≤0.2 mW

Teža Izdelka

105G

Velikost Izdelka

(L x W x H)

60 × 34 × 49 MM

Vsebina Paketa

Touchless Pipo Ac × 1

Notranji navoj M20/M24 zunanji navoj adapter x1

M22 fiksni priključek x1

Seal ring x3

Tip-C podatkovni kabel x1 Opomba

Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.


Beketov Laindoor
2021-02-05
5/5
Заказ получил всё работает шёл 3 недели инструкцию лучше бы на русском
Anshdykadiev
2021-05-07
5/5
Excellent, meets all expectations. Product arrival super fast

Napiši mnenje

Podobni izdelki