Iz nerjavečega jekla, šampanjec zamašek pluta zamašek peneče vino, plute tesnjenje pralni potisk napihljivi šampanjec plute odpirač


Oznake: plutovinasti izdelki za vino, pluta vino, pluta plug, steklenico skp vino, darilo vino, lovec majica s kratkimi rokavi, pivo pištolo, tabor štedilnik, črpalka vino, odtok zamaši veliko.

€3.68 €4.09
  • Na zalogi
  • w13518



  • Vrsta: Bar Orodja
  • Certificiranje: CE / EU, CIQ
  • Funkcija: Okolju Prijazno
  • Kategorija Izdelka: Steklenica Za Vino Zamašek
  • Premer: 5-10 cm
  • Kakovost izdelka razred: vrhunski izdelek
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Material: Nerjaveče Jeklo
  • Primerna za darilo,-daje priložnosti: Vsi kraji
  • Številka Modela: LJ-281
  • Bar Orodja Tip: Vina Zamašek

【Blagovne Znamke】Feihe

【Materiala】Nerjaveče jeklo 430

【Velikost izdelka】3.8*7.5 CM

Teža: 34 gramov

Opomba: Zaradi različnih proizvodnih področjih peneča vina, steklenica usta, velikost steklenice usta je drugačna od naše zamašek, kar bo povzročilo, da se ne uporablja pravilno.Če naletiš na situacijo, ki je ni mogoče uporabljati posamezno, se prosimo obrnite na službo za vrnitev izdelkov za povračilo denarja ali da ga Poskusite druge peneče vino naslednjič.

Za

Uporaba nerjavečega jekla steklenico zamašek za tesnjenje nedokončane šampanjec rdeče vino, ki bo zagotovo ponudil šampanjec z zaprto in sveže-vodenje učinek.

..........................【Blagovne Znamke】Feihe

【Materiala】Nerjaveče jeklo 430

【Velikost izdelka】3.8*7.5 CM

Teža: 34 gramov

Opomba: Zaradi različnih proizvodnih področjih peneča vina, steklenica usta, velikost steklenice usta je drugačna od naše zamašek, kar bo povzročilo, da se ne uporablja pravilno.Če naletiš na situacijo, ki je ni mogoče uporabiti idividually, se prosimo obrnite na službo za vrnitev izdelkov za povračilo denarja ali da ga Poskusite druge peneče vino naslednjič.

Za

Uporaba nerjavečega jekla steklenico zamašek za tesnjenje nedokončane šampanjec rdeče vino, ki bo zagotovo ponudil šampanjec z zaprto in sveže-vodenje effect...................................................................................................................................................................................................................................................................................

Storitev povratne informacije

1. Zanašamo se na naše zadovoljstvo, da bi dosegli uspeh.Torej, ali je vaša povratna informacija je dobra ali slaba, je za nas pomembno.

2. Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije.Hvala!

3. Pred odhodom koli nevtralno povratne informacije, prosimo, kontaktirajte nas, bomo dela z vami, da se o morebitnih težav.

Pogoji Storitve

1. Pred odpremo, vam bomo preverite vse izdelke.

2. Če je predmet, ki je v okvari, nas o tem obvestite v roku 3 dni po dostavi.

3. Vse elemente morate vrniti v prvotno stanje, da bi bilo primerno za vračilo ali zamenjavo izdelka.

4. Če niste prejeli paket za dolgo časa, prosimo, obrnite na customer service department v času.Bomo spremljali logistics informacije pravočasno in zagotavljajo pomoč v naše zmogljivosti.

5. Morebitne uvozne stroške krije kupec.

6. Ko obdelavo naročila, prosimo, da preverite vaš naslov in previdno.

7. Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da nas kontaktirate, vam bomo zagotoviti zadovoljivega odgovora.


Napiši mnenje

Podobni izdelki