Ročno Kitajski meč Damask jekla bodalo Zmaj, tiger vzorec


Oznake: oster meč, katana meč, kovinski meč, damask jekla meč, arabski meč, neill meč, kitajska meč, damascus sword, kitajski meč, meč iz jekla.

€84.34
  • Na zalogi
  • w135346



  • Regionalna Funkcija: Kitajska
  • Les: Palisander
  • Slog: Starinsko Imitacija
  • Tema: Šport
  • Material: Kovine
  • Jekla: pokrovček jekla

Kupci : Kaj express uporabljate?Nekaj dni lahko prišli ?

M: Mi uporabljamo EMS, splošno 7-30 dni, da lahko, če pa je vprašanje, se lahko na uradni spletni strani logistika dynamics, v obdobju, prosimo, bodite potrpežljivi. (80% kupcev so 15-20 dni ali tako).

Kupci: Kakšne vrste embalaže, je izdelek?

M: V redu, da shranite stroškov logistike, uporabljamo, lahke plastične embalaže polje.

Kupci: Kaj je delovanje izdelka?

M: Različni izdelki, ki imajo različne zmogljivosti, podrobnosti strani, ki bodo opisane v nadaljevanju.Splošne bodo izdelki imajo določeno ostrino, če imajo kupci vse posebne potrebe, prosim, pustite sporočilo ali neposredno obrnete na prodajalca.

Kupci: ne maram nekatere dele izdelka, lahko določim?

M: seveda, podpiramo DIY, izbirate lahko med različnimi deli, lahko spremenite barvo, gradiva, itd..Vendar, če dodatno gradivo, cestnine, prosimo, kupci znesek nadomestila, bomo poskrbeli znesek odškodnine povezavo, prosimo, obrnite na službo za stranke.

Kupci: Če nož v prejetja blaga, kako to storiti?

M: Če kupec ugotovi, da izdelka, ki ima težave s kakovostjo, se obrnite na prodajalca v roku treh dni od prejema blaga, bomo za vas, da se ukvarjajo z ustreznimi.Če po treh dan, vam ne bo vse po-prodajne težave. (opomba; izdelek je ročno izdelan, z uporabo obdobju pojava svoboden težave so običajno izgubo, ne bodo vključeni v problemom kakovosti)

Kupci: Če ste zadovoljni z našimi izdelki, vas prosimo, da nas pet zvezdic in pohvale, bomo cenimo vašo podporo.Hvala vam, in če obstaja kakršna koli tehnična vprašanja lahko vprašate mene.Jaz vam bo služil v vsakem trenutku, seveda, spati ne more.Posebne opis Celotna dolžina: 82 cm/32inch Blade dolžina: 53 cm/20 palčni Ročaj dolžina: 20 cm/7inch Rezilo širina (v bližini habaki): 4 cm/1.5 inch Rezilo material: Damask jekla Hamon: ne Hamon Ostrino: rezina papir Tsuka(ročaj): palisander Saya: Visoko kakovostnega trdega lesa Tang: Polno Tang Tsuba: Zlitine tsuba Teža: 1,25 KG Priročnik je lahko 1-2 cm napaka (0.39 0.78 palcev) (0.01-0,2 kg) Izdelek slike pomanjkljivost ta izdelek je saya grobo, ker se trudimo, da znižanje cene za stranke, da se vrnete v usta saya se zdi, žagovina, je neizogibno, prosimo, razmislite priporočil prijatelj, to je nož pomanjkljivosti, upam, da vam bo razumem.Hvaležen sem za podporo ljudi.

Ah ha, ni občutek zelo utrujen.Najlepša hvala za videli tukaj

O vzdrževanje

V redu, da shranite logističnih stroškov buyersThis je račun za blago

O naših trgovinah in tovarnah

Imamo veliko certifikatov,smo prejeli številne nagrade,smo najbolj pravi orodja


Napiši mnenje

Podobni izdelki