Konzerviranje Tok iz Nerjavečega Jekla, Široka Usta, Lijak Lijak Filter Pušča Široko usta, Lahko Za Olje, Vino, Kuhinja, Kuhanje Orodja


Oznake: kuhinja cedilo, kolagen koreja, široko konzerviranje lijak, nerjavno tok velik, konzerviranje blaga kanada, akne toner, starinsko konzerviranje blaga, usta gag lijak, strokovno konzerviranje blaga, veliko nerjavnega jekla lijak.

€2.85
  • Na zalogi
  • w13743



  • Vrsta: Colanders & Sesalnikov
  • Poreklo: CN(Izvora)

Opis:

Material:Nerjaveče Jeklo

Velikost:L:15 x 15 x 8,5 CM/S:10 x 10 x 5.7 CM

Barva:Kot na sliki kažejo,

Količina:1 x Široka Usta Lijak

Značilnosti:

1. Te širok usta tokovi so izdelana iz visoko kakovostnih 403 iz nerjavečega jekla zagotavlja varnost in trajnost, ne bo rja in so trajne.

2. Širok obseg uporabe: kuhinja tok seti različnih velikosti, ki so zelo primerna za tradicionalno spice kozarce in širok usta kozarci za prenos tekočin, začimb, moke, stročnice in marmelade.

3. Tok ima ročaj za enostavno uporabo in lahko visijo na steni, da prihranite prostor.

4 .Visoka kakovost konzerviranje jar toku za širok usta in redno usta kozarci, lahek in priročen za uporabo tokovi za kuhinjo konzerviranje blaga.

5. Velik lijak dimenzije: Širina: 5.8".Steblo: 2.1".Višina: 2.4".Majhen tok dimenzije: Širina:4.1".Steblo: 1.4".Višina:1.6".

Paket je vključeno:

1 x Široka Usta Lijak

Opomba:

Velikost ročno merjenje imajo lahko nekatere napake, to je v območju ±1 cm, ki so v dejanski velikosti, velja, da je dejanski predmet.

Zaradi različne svetlobne pogoje fotografiranja, barve, slike se lahko razlikujejo od dejanskega izdelka.Prosimo, da upoštevate dejanski izdelek.


Napiši mnenje

Podobni izdelki