Čisto nov original Renault Carplay in android avtomatski USB adapter 280239665R 280236887R


Oznake: avto kovin, CARPLAY, Android AUTO, igrača avto dirke, majhen avto, android auto yaris, polje carplay, android auto carplay, carplay mitsubishi, avto otroke.

€92.39
  • Na zalogi
  • w13817



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Certificiranje: CE

Renault USB adapter carplay in android auto 280239665R 280236887R

Zakaj prvem R-Link 2 niso združljive z Carplay Android Auto?Razvoj R-Link 2 je, da začnete na sprostitev R-Link 1 v letu 2012. V tistem času niti Android Auto niti Carplay obstajali, saj so bili predstavljeni v juniju 2013 in 2014, medtem ko je R-Link 2 Link 2 je bil predstavljen v ... 2014. Toda, ali je Google ali Apple, so materialne zahteve, ki veljajo za proizvajalce avtomobilov.Zato je bilo prepozno za Renault, da bi jih vključili pravico iz specifikacij.Renault je moral spremeniti svoje strojne leta 2017, bi vedel, da je potrjevanje razvoja je veliko težji proces, v avtomobilu kot v pametni telefon svetu na primer, še posebej zato, ker obstaja varnostna vprašanja.To pojasnjuje tudi, če je to neprijetno, sem vam podeli.Internet je neverjetno, pametni fantje so našel način, kako namestiti Android Auto in Apple Carplay na R-Link 2 Renault Scenic IV trži brez replikacije.Saj to je malo nered na spletu, zato sem zbral vse info.Ni potrebe, da se posvetujte z garažo Renault to naredite tako, da svoje računalniške opreme, ki je ne boste mogli aktivirati funkcijo.Da omogočite pametni replikacije (Android Auto / Apple Carplay) na R-Link 2 obstaja nekaj pogojev: First of all, morate R-Link 2 od 3.X podružnice, če je vaša različica programske opreme se začne z 2.X, vam ni treba, da poskusite, to ne bo delovalo.Le Slikovit 4 in Megane Sedan je R-Link 2 združljive brez replikacije omogočeno.Potem je potrebno, da zadnja verzija: 3.3.16.64 x.Če to ni tako, je treba posodobiti R-Link 2, za kar imenovanju na Renault garaži.Imajo BREST vmesnik (vsi, ki niso združljive, tiste, ki so priporočljivo) z 25k80 čip.USB eno (testiral sem) Nemčija : USB BREST ZDRUŽENO KRALJESTVO: USB BREST Španija: USB BREST Italia : USB BREST

Prenos DDT4all programske opreme ( https://github.com/cedricp/ddt4all ), odprtokodni program, ki ga je navdušenec.Našli zadnjih DDT2000 baze podatkov (to je do vas), Ko je vse to končano, začnimo.Namestite DDT4all aplikacije na vašem računalniku.

Prenesite in namestite gonilnike za vmesnik ( glejte stran ).Z Windows 8 in 10, boste morda morali manip pojasnite, na tej strani, da namestite gonilnike. (Ni treba, če uporabljate wifi).Kopiranje DDT2000 baze podatkov C: \ Program Files (x86) \ ddt4all imenik.Start DDT4all in preverite, da je vmesnik (povezava) je zaznal, ki se pojavljajo na prvem oknu.

Če je vmesnik, ki se prikaže, dobro, lahko greš na vozilo in priključite sonda za ODB vtičnico vozila.Da bi ugotovili, če vaša ODB vtičnico, ki ga lahko obiščete to spletno stran.(https://www.outilsobdfacile.fr/emplacement-prise-connecteur-obd.php) Izberite vaš vmesnik, potrdite polje kot se zavedate, da vam ne bi naredil ničesar, in izberite "povezan način".Vključi Strokovno način (Einstein ikono na vrhu), nato pa izberite poprodajne način iz padajočega menija.

Izberite levo od vrha: XFA – Scensko IV RadNav 2.2 (v Avdio [$ 13] RadNav konfiguracija 2.0 – Del I Izberite zavihek Zaslon na vrhu.

Nato se levo in desno parametrov zaslona enake vrednosti za blok zgoraj.Nato lahko spremenite naslednje nastavitve: SPVR: Prisoten Carplay: Pooblaščeni AAP: Pooblaščeni

Nato se levo in desno parametrov zaslona enake vrednosti za blok zgoraj.Nato lahko spremenite naslednje nastavitve: SPVR: Prisoten Carplay: Pooblaščeni AAP: Pooblaščeni


Napiši mnenje

Podobni izdelki