12 KOS Čiščenje Krpo Pribor za IRobot Braava Jet M6 (6110) Wi-Fi Povezane Robot Mop sesalnik za Čiščenje Krpo IRobot


Oznake: uplinjač jet, irobot roomba motherboard, uplinjač phbg, dellorto, narwal robot, irobot, mešanica jet, uplinjač šoba, uplinjač dellorto, dellorto jet.

€15.71 €27.56
  • Na zalogi
  • w14004



  • Poreklo: CN(Izvora)

Nudimo popust za velike količine.Dobrodošli v stik z nami!

Multi-Pack vključuje 12 stroj za mokro zbiranjem blazine, pometanje blazine združljiv za iRobot Braava Jet M6 (6110) Ultimate Robot Mop.

Na stroj za mokro zbiranjem ploščica je izdelana iz visoko kakovostnega zelo vlakna za učinkovito čiščenje in razgrajuje lepljivo umazanijo in kuhinja mast v samem čist način.Na stroj za suho pometanje pad uporablja premium kakovosti mikrovlaken za zajem umazanijo, prah in hišne las.

Te trajne, multi-uporabo čiščenje mop zamenjava blazine so primerne za najbolj trde talne površine, kot so marmor, laminat in ploščice.Ne praskajte ali madež na talne površine.

Učinkovitost stroj zbiranjem podloge enostavne za namestitev, za večkratno uporabo, trajno in pralnih, sušilnih suhe ali linija suhe, super za dnevno čiščenje dom/hišo/soba/kuhinja/urad za čiščenje tal.

Barva: siva

Material: vlaknin

Velikost: približno 27*11 cm

Vsebina Paketa:

12 x čiščenje krpo

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


Napiši mnenje

Podobni izdelki