Spiralizer Slicer Bučke Špageti Maker Bučke Rezanec Maker Veggie Spiralizer Multi-Funkcijo Zelenjave, Rezalniki


Oznake: krompir shredder stroj, mandolin slicer, izostriti nož, čebulo slicer, grater slicer, sperme, ananas slicer, sre, rezalnik veget, korenček shredder.

€17.09 €25.89
  • Na zalogi
  • w14066



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Sadje & Rastlinski Orodja Tip: Graters

Spiralizer Slicer Bučke Špageti Maker Bučke Rezanec Maker Veggie Spiralizer Multi-Funkcijo Zelenjave, Rezalniki

[Vsestranskost]Zamenljiva rezila, da vam pomaga poskus z različnimi krasen iskal rastlinskih spirala pramenov, rezine in koščke.Kot nalašč za sadje in zelenjavo, kot so čebula, korenje, bučke, kumare, krompir, jabolka in še več.To je najboljše, kuhinjski pripomoček za zdravo vas in za bolj kreativno kuhanje.

[Odlično Darilo za Zdravje] Jesti zdravo ne more biti težav, je lahko veliko veselje, kot si lahko, da veggie rezanci, veggies, Špageti, in popolnoma celo veggie rezine v nekaj minutah za svoje rezilo spiralizer.Z Rastlinsko Spiralizer, nikoli dolgčas na keto/low carb, Paleo, presno, vegansko, ali diete brez glutena znova.

[Premium Quality] Rezila so zelo ostre, ne upogibajte in korozijo, prav tako se ta veggie rezanec maker je mogoče, da spiralize težje koren zelenjave.Dodatno rezilo boxs za varno rezilo za shranjevanje.Rezila so ultra sharp.Prosimo, bodite še posebej previdni, ko uporabljate ali čiščenje njih.

[Nadgrajena Različica] design omogoča vsestranski & safe, kompaktno shranjevanje za vse Rezila.To veggie spiralizer lahko brez truda ustvarite različne sveže in zabavno možnosti v nobenem trenutku.To je najhitrejši način za vas, da namesto ogljikovih hidratov naložen kalorij naložen jedi s številnimi zdravo veggie alternative.

Mi smo tukaj, da vam ponudimo vrhunske kakovosti izdelkov zasnovan tako, da vaša kuhinja čas, lažje in bolj zabavno.

Barva: bela + zelena

Material: plastika

Vsebina Paketa:

1 * Veggie chopper

1 nastavite * Rezila

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.


Napiši mnenje

Podobni izdelki