360° Vrtljiva Univerzalna Slušalke Obešalnik Slušalke z Dvojno Kavljem Imetniki Mizi Gori Objemka Aluminij Zlitine za Domači Studio Urad


Oznake: snemanje studio, akustične pene studio, kondenziranje mikrofon, mic, mikrofon, bm 800 usb, home music studio, microphon, bm800 usb, mini foto studio.

€4.81 €6.98
  • Na zalogi
  • w14067



  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Možnost
  • Certificiranje: Noben

Značilnosti:

Trdna in Varna za Slušalke Obešalnik: iz visoko kakovostnega aluminija zlitine & ABS materiala, trajno in trmast; nosilnost je do 4 kg/8.8 kg, ki je dovolj močna, da visi težka slušalke, zelo varno in zanesljivo.

Dvojno Slušalke Nosilci Načrtovanja: Z dvojno slušalke imetnikov, lahko visi 2 slušalke hkrati.Površina imetnik je prekrita z mehko silicij blazine za zaščito svoje slušalke, iz katerega koli poškodbe in praske.

Enostaven za Namestitev in flexible za Uporabo: Na mizi gori objemka omogoča, da določi obešalnik na robu najbolj mize(debeline ne več kot 5,2 cm) enostavno in mehke blazine lahko prepreči namizje praskami. 360° prilagodljiv vrtenja design omogoča, da visi ali sprejmejo slušalke, udobno in hitro.

Praktične Slušalke Organizator: Pomaga, da odstranite nered iz desk, bo vaše slušalke organizirano in enostavno doseči, obdržati svojo mizo pospravljeno in čisto.Zelo primeren za v uporabi v studio, igre soba, računalniška soba, študijske sobe, itd.

Široko Prijave: slušalke imetnik je dolgo in dovolj široka, da imajo katero koli velikost slušalke, in druge postavke, kot dežnik, nahrbtnik, torbico, nakupovalne torbe, itd, zelo multi-funkcionalen.

Specifikacije:

Barva: Črna/ Srebrna(neobvezno)

Material: Aluminij Zlitine + ABS

Max.Nosilnost: 4 kg

Clamp, Širina: Max. 5,2 cm

Element Teža: 175 g/ 6.2 oz

Paket Velikost: 21 * 10 * 3.5 cm/ 8.3 * 3.9 * 1.4 v

Package Teža: 220 g/ 7,8 odstotka oz

Package Seznam:

1 * Slušalke Obešalnik


Popkova74
2021-04-03
5/5
excellent

Napiši mnenje

Podobni izdelki