Visoka kakovost električna kitara rose lesa fingerboard 22 fret rdečo črto


Oznake: oranžna lesa kitaro, električne kitare, p bas kitare, visoka kakovost električne kitare, poceni kakovosti električne kitare, kitara lp 1956 1959, ogljikov kitaro, gibson les paul kitare, električne, kava v prahu, charvel.

€236.48
  • Na zalogi
  • w14613



  • Fingerboard Materiala: Palisander
  • Telo Material: Mahagoni
  • Primerna za: Domov-šolanje, Strokovne Uspešnosti, Začetnik, Unisex
  • Ton Položaj: 22
  • Vrsta: ElectricGuitar
  • Niz Navijalec: Zaprta Gumb
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Blagovna Znamka: slabo pes
  • Nazaj / Strani Materiala: Mahagoni
  • Pickup: Pasivni Zaprtega Tipa

Profil podjetja o NAS:

Moje tovarne se nahaja v Weifang, Kitajska, ki specialies inmanufactureing( stavbe) in izvozu vseh vrst glasbil, suchas lectric kitare, električne basi, akustične,akustično, električno kitaro in itsaccessories.Mi smo veseli, da imajo iskreno sodelovanje in mutualdevelopment s podjetji in prijatelji iz vsega sveta.

Kakovost Garancija:

Smo strokovni, QC ekipo, da se zagotovi visoka kakovost productsand pravilno pakiranje v vsako pošiljko.Prepričani smo, da naše glasbene instrumentshave natančno ton, privlačen zvok, nemoteno delovanje in gracefulappearance.Poleg tega smo kitare proizvajalec na Kitajskem, in smo ourguitar tovarne in kitaro tehniki, vsaka kitara bodo preverjene in testedbefore ladijski promet, tako vam bomo ponudili kitar, dobre kakovosti, vendar nizko ceno,mislim, da boste zadovoljni kitaro od mene.

Čas Dostave:

Ko plačilo, je bila potrjena, vaš element bo shippedwithin 3 delovne dni.Običajno traja 5-7 dni, da U. S. A. Dostava po EMS, je storitev je tako hitro in vljuden, in bomo provideyou s številko za sledenje, tako da boste lahko udobno spremljanje shipmentsprogress na to spletno stran.

Brezplačna Dostava:

Brezplačna dostava za EMS ali Kitajska Post. ( druge dostava načine areoptional ampak stranke morajo plačati, ladijski promet pristojbina.)

Carinski Sprostitev ( Manj ali brez Carine Za Blago!)

Bomo ladja predmet kot darilo za rojstni dan in o goodsvalue za 40 USD.Morda boste morali plačati malo ali brez carinskih dajatev.V carinskabo odpreti paket in prevrednotiti na kitaro, včasih Smo enoughexperience, da vam pomaga dobiti kitaro skozi varno.

Politika Vračanja:

Sprejemamo vrnejo, če ne boste 100% zadovoljni z thequality vašega nakupa,ali če je izdelek prišel, da vas v damagedcondition.Nezadovoljni kupci lahko ladja izdelek nemudoma vrniti z theoriginal embalaži v roku 3 dni.Mi bomo poslali vaše vračilo izdelka pristojbina assoon, ko dobim element.Če je le mogoče, bi lahko nadomestila si delno popravilo če naj blaga ni poškodovana, ki je vse odvisno od naše pogajanja.Theshipping pristojbine nazaj bo biti zagotovljena s strani kupca!!

Package:

Vse kitare ne prihajajo s trdo primeru, če je mark( kitara z hardcase) v izdelkih naslov.Za hardshell, je isoptional za nakup za vse kitare, če ga kupite, bomo ladja guitarinside je hardcase za boljšo zaščito.Če se vam ne da kupiti trdi primeru, wewill uporabite peno in karton za pakiranje za ladijski promet.

Smo močno vrednost svoje mnenje in predloge, kot kupec, wewill potrudili, da boste prejeli največje pozitivne povratne informacije na voljo.če vam'tlike moje kitare za katero koli razloga, vas prosimo, da mi pošljete vaš komentar,bom cenim, veliko!Prosim, da me kontaktirate neposredno pred odhodom v nurtualor negativne povratne informacije!

Bomo Rešili Koli vprašanja, Boste Morda Srečali v Naše Podjetje!

Verjamem v Boga in Uporabe Srce, da Stori Vse, kar je!

Na Zadnji želim vam prijetno nakupovanje tukaj!

lep pozdrav.

Tvoje qishi chen


Napiši mnenje

Podobni izdelki