Šest Prst Pubg Mobilne Sproži Gamepad Oprijem H11 Gamepad Za Ipad Tablični Igri Ročico, Mehko Strelec Nadzor


Oznake: gamepad ps5, ipad sproži, gamepad mocute 058, hladilnik ps3 slim, ipad pro pubg, pubg tablet, tablični sproži, psp go lupini, gamepad pubg, keychain pubg.

€5.52 €9.52
  • Na zalogi
  • w147292



  • Združljiv Znamko/Model: Drugo
  • Blagovna Znamka: choifoo
  • Paket: Da,
  • Dropship,Trgovina Na Debelo: Podpora

Opis:

-Nova Generacija Nadgradnjo

Izdelani za igre na iPAD in Android Tablet,Združljiv z vsemi tabletami, z debelino manj kot 10 mm, kot so PUBG, Noži Ven, Pravila Preživetja, Preživeli Royale, Kritično Ops, itd tako dolgo, kot igra omogoča prilagajanje in draging tipke.Odlično darilo za Otroke in Igralcev.

-6 Prsti Delovanje

V gamepad in vžiga so integrirani krmilnik, ki ima ergonomsko obliko, da bo vaše roke počutijo bolj udobno.Igranje mobilnih igra s šestimi prsti za potiskanje, vrtenje, cilj in ustrelil ob istem času in se poslovite od prst odrevenelost.

Na -80° Flip Gumb Design

Prilagodite postavitev gumbov, ne da bi odstranili telefon.Z visoko gostoto energije gume in zlitine gumbi bodo lahko hitro in občutljivo odziva.No napajanje in voznik je potrebno, poveča vašo igro in uspešnosti.

-Vsi-v-1 Podrobno Integracija

Polnjenje vrata na dve strani ročaj podporo napolnite vaš ipad, medtem ko igranje igre; Zadaj od gamepad imajo gumb za nastavitev, da imajo iPad; Multi-angle Nastavljivo Stojalo, uporablja se lahko kot nosilec za gledanje filmov ali video.

Specifikacije:

Teža: Približno 182g

Barva: Črna

Material: ABS + Cinkove Zlitine

Velikost: 6 cm x 4 cm x 2 cm

Primerna je za tablične računalnike z debeline 10 mm ali manj

Paket Je Vključeno:

2 x Sprožilec(Levo,Desno)


Napiši mnenje

Podobni izdelki