Sveta Družina Kip Zbirateljske Figurice Ročno Smolo Angel Krila Ornament Verski, Katoliški Darila za Moške, Ženske _WK


Oznake: lg žamet, angel smole, sveti gral kovin, religious statues, kiparstvo ženska, ceramic statue, sculptur, medenina kiparstvo, boginja kiparstvo, dekor kip ženske.

€5.02 €8.37
  • Na zalogi
  • w150087



  • Tema: Katoliška
  • Je Pametno Napravo: No
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Slog: Verske
  • Material: Smole

Sveta Družina Kip Zbirateljske Figurice Ročno Smolo Angel Krila Ornament Verski, Katoliški Darila za Moške, Ženske _WK Opis:

Značilnosti:

1.Sveta DRUŽINA KIP PROSTEM KIPI KATOLIŠKE DARILA - Naše kip prikazuje Devica Marija in Jožef holding dete Jezusa, njihove hrbte, so bela krila, ki simbolizira, da je pod zaščito angelov, družina bo srečno in varno.Za tiste, ki se soočajo s težavami, to je spodbuda in podpora darilo, da bi jim pomagali odpraviti negativne misli, povečanje osebne samozavesti in poguma, in zdraviti ranjenih src.

2.KRASEN ANGELI FIGURICE - Naš angel figurice so ročno izdelani z visoko-kakovostne smole,natančna izdelava, lepe barve, in realističen lik podrobnosti, se Lahko prikaže kot zbirateljske figurice doma ali na prostem, na mizi, teraso ali vrt, okrasite svojo sobo, da vaš dom občutek miru in topline.

3.JASLICE POSTAVLJA ZA BOŽIČ v ZAPRTIH prostorih DOMA DEKOR - kristusovega rojstva Jezusa se nanaša na račune, na rojstvo Jezusa, ki temelji na evangeliji od Luke.Praznovali rojstvo našega Gospoda s to Božične Jaslice figurice.Prinašajo svetlobo Gospoda v svoj dom, To je dediščina, ki bo vir smiselno veselje, da vas in vaše ljubljene za več let, da pridejo.

4.KATOLIŠKA DARILA ZA ŽENSKE, MOŠKE - Visoko-kakovostnih materialov, trpežne in dolgo obstojno naši angeli figurice je najboljše darilo za starejše in prijateljev, ki verjamejo v veroizpovedi, ki vam lahko Dajo naše Svete Družine Kip, za sebe ali ljubil eno na kateri koli posebne priložnosti ali počitnice, kot so Prvega svetega Obhajila, Birme, Poroke, velika Noč ali Božič.

5.KAKOVOST STORITEV - obljubimo, da vam zagotovi kakovost storitev, če imate vprašanja, se obrnite na nas, mi bo rešila problem za vas v najkrajšem možnem času.

Obvestilo:

① Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

② Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Opis:

Material:Smole

Velikost:13x6x4cm

Paket Vključuje:

1x Kip


Napiši mnenje

Podobni izdelki