Leseno Lopatico Lesa Lopato Za Non-stick Ponev Riž Žlico Kuhinja, Kuhanje Orodje Leseno Lopatico, kuhinjskih pripomočkov, Kuhinjski Pribor in Pripomočki


Oznake: bambus komplet kuhinja, kuhar kuhinja, for kitchen tool, bambus utensil, kuhar, pribor orodje za kuhinjo, komplet kuhinja, komplet kuhinja, komplet kuhinja lesene, postavka kuhinja.

€2.81 €3.51
  • Na zalogi
  • w152918



  • Certificiranje: CE / EU, CIQ
  • Material: Les
  • Ime: Non-stick ponev 24-luknjo leseno lopato
  • Funkcija: Okolju Prijazno, Na zalogi
  • Številka Modela: JJPP075173300, leseno lopatico
  • Vrsta: 24-hole

Leseno Lopatico Lesa Lopato Za Non-stick Ponev Riž Žlico Kuhinja, Kuhanje Orodje Leseno Lopatico, kuhinjskih pripomočkov, Kuhinjski Pribor in Pripomočki Značilnosti: Naravna lesena obrtniški ukrivljene lopatice z luknjami za struženje, in postrežbe hrane, jajc, piščanca, rib in še več.

Enostavno Vzeti Nega: Pranje lopatice s toplo vodo in mehko gobico, da se ohrani svoje lastnosti.In priporočam, vas suho obešanje in jo shranite v suh prostor, ko je ne uporabljate.

Ročno pranje.Občasno plašč z mineralno olje, da je videti svoje najboljše.

Lahki še močna, lepa in funkcionalna.Lopatice ne bo nič površine, ki je varna za uporabo na nonstick kuhinjskih pripomočkov.

Super darilo ideja za kuhar, kuhinja aficionado, ali pa samo za sebe.

Tehnični podatki: Ime: 24-luknjo Leseno Lopato

Material: leseni material

Velikost: približno 33*7.5 cm/12.99*2.95 v

Priporočilo: ne zavre z vrelo vodo.ker je enostaven za škodo, prvotno strukturo in močno skrajša življenjsko dobo izdelka.Priporočljivo je, da namočite v slano vodo za 3-4 ure prvič, in razkuževanje kabinet, ni mogoče uporabljati.Vse visoki temperaturi naprava, kot je mikrovalovna pečica, ne morejo biti dani naslednji grelec.To naj ne bi bila izpostavljena soncu, da se prepreči deformacija.

Pakiranje Seznam: 24-luknjo Leseno Lopato*1


Aranedacristian
2021-02-01
5/5
Very good quality, quick shipping, very satisfied. I will order more.

Napiši mnenje

Podobni izdelki