Barva lupine stol kritje elastična dustproof domačo pisarno prosti čas brez fotelj pokrivajo Nordijsko slog enega kosa naslonjalo pokrov


Oznake: bar stol stol, portgas d ace majica, figurin enem kosu, pokrov kavč, avtomobilske prevleke naslonjala, stol dolgo, rjava chesterfield stol, bar stol gold, počivalnik, fotelj zajema, Nordijske.

€5.07 €7.24
  • Na zalogi
  • w15474



  • Uporablja Prostor 2: Kopalnica, balkon, otroška soba, komercialni mesto
  • Uporaba: Plaža Stol, Roko Stol, Hotel Stol, Poroka Stol, Banket Stol
  • Slog: Sodobno
  • Blagovna Znamka: FORSWAN
  • Značilnosti: Elastična, Mehko, Odstranljive in Pralne, Dihanje, styl
  • Tkanine Nego: Pralni Stroj, enostaven za čiščenje in pranje
  • Vzorec: TISKANE
  • Material: Spandex / Poliester
  • Nastavite Vrsto: Da,
  • Uporablja prostor 1: dnevna soba, spalnica, Študija Prostor, Na prostem, Jedilnica
  • Sezona: Pomlad, Poletje, Jeseni, Pozimi
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Stol Pokrov

Ime izdelka: barva elastična lupini stola pokrov

Izdelek material: 90% poliester + 10% poliester spandex

①The stol kritje materiali so elastični in mehko,, ki se lahko zavarujejo pred madeže, madeže, praske ali solze.

②Efficient, širok spekter uporabe, preprosto namestitev v eni minuti.Enostavno se ujemajo z vašo obstoječo okraski.

③Recommended za različne priložnosti: kot so restavracije, dekoracijo doma, hoteli, poroke, bankete, večerje, konference, zabave, praznovanja, prireditve, itd.

④Easy za vzdrževanje: lahko stroj opere v nežno in hladno cikla.Ne belilo ali železa.

⑤Upgrade stari stol: Če želite nadgraditi videz stol, bo idealna izbira za stol, in da bo tudi lepa dekoracija za vaš dom in prostor.

⑥Due različnih računalniški zaslon, barve, dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od zgoraj sliko, hvala za razumevanje

Uporablja prostor: dnevna soba, spalnica, študijske sobe, na prostem, jedilnica, kopalnica, balkon, otroška soba, komercialne mesto

Posebno Obvestilo

1. Ročno merjenje 1-4 cm napaka ali 0.1-0.15 kg je dovoljeno

2. Vse uvoznih davkov ali stroškov ravnanja bremenijo kupca, hitra dostava, brezplačna dostava, ne pomeni, da vam ni treba plačati dodatnih tarif.Zaradi tarifna vprašanja, smo vedno napisati nizko vrednost.

3. Različne države imajo različne velikosti, prosimo, preverite pred nakupom

4. Zaradi dolge razdalje prevoza težave, izdelek, ki bo imel le malo mečka, je izdelek ni ravno kot sliko, vendar to ne vpliva na uporabo

5. Ne trgovini na embalaži, če želite prodati ponovno ali kot darilo, prosimo, menijo, embalaža

6. Spoštovani kupci, zahvaljujemo se vam za vaše podjetje.Če ste zadovoljni z našo storitvijo, prosimo, da nam povratne informacije in nam rezultat za vse "pet zvezdic" podrobnosti transakcij (podrobne ocene prodajalcev). [Ko točkovanja čas poštnine, prosimo, menijo, mednarodni ladijski promet. ] Vaš priznanje bo nas več prepričani v razvoju našega podjetja in vam nudi boljše storitve.

7. Naš cilj je zagotoviti, da ste zadovoljni in srečno nakupovanje.Če niste zadovoljni z našimi izdelki, prosim, ne pusti negativne povratne informacije, preden se obrnete na nas (odhodu negativne povratne informacije ne bodo rešili problem).Prosimo, da nas obvesti, da je vaše zadovoljstvo je naše večno opravljanje.Hvala!

8. Zadovoljstvo strank je naša glavna naloga.Verjamemo, da je naš elementi so torej odprta.Vsi izdelki so preverjene kakovosti.So novi in v dobrem stanju, ko pošiljajo naši kupci.Prepričani smo, da boste zadovoljni z Nakupom.

9. Če izdelka je okvarjen ali škodo ob prihodu, ali narobe izdelek poslali, se nemudoma obrnite na nas.Vrne sprejeti v 14 dneh od vročitve, datum in element, ki mora biti v originalni novo stanje, ne nosite ali spreminjati na kakršen koli način s pripetimi oznakami & zaviti.Drugače ukvarjajo, je dokončna.Povratni prevoz mora plačati kupec.

10. Najprej obrnite na nas, če imate kakršne koli težav/vprašanj/težave.Z veseljem vam bomo odpraviti morebitne težave, ki jih imate na prisrčni in prijateljski način.

11. Cenimo vaše Postive Povratne informacije, in ne bodo enake v zameno.NE pusti negativne povratne informacije, ne da bi najprej komunikacijo z nami.Prosimo, dovolite največ 2 delovnih dni za nas, da odziv.


Napiši mnenje

Podobni izdelki