Mačje Igrače, Električni Multi Funkcijo Opozarjati Mešalniku Laser Draži Igrače Za Mačke Samodejno Indukcijske Gibanja Super Privabljanje Mucek


Oznake: black cat plakat, mačka laserska lučka, mačka za igrače, mačja igrača, mačka dodatki scool, gorilla smole, mačka laser, mačka laserski kazalec, loco laser mačka igrača, laser gori.

€14.32 €19.10
  • Na zalogi
  • w154905



  • Material: Plastični
  • Igrače Tip: Laser Igrače, laser mačka igrače
  • Tip 4: Samodejno Indukcijske Gibanja
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Vrsta: mačke
  • Tip 3: Zveneče Mešalniku
  • Dropshipping: sprejmite
  • tip 2: Električni Multi Funkcijo
  • Je Pametno Napravo: No

Električni Multi Funkcijo Opozarjati Mešalniku Laser Draži Igrače Za Mačke Samodejno Indukcijske Gibanja Super Privabljanje Mucek

【Multifuctional Igrača】Mačka Laser Igrača je večnamenski električni mačja igrača,ki združuje več funtions kot so infrardeče svetlobe,mačka kliče,self-teža bilance gibanja, zaniha naprej in nazaj itd,ki lahko učinkovito privabljanje mačka je zanimanje za igranje.

【Interaktivni Ir】Interaktivni Mešalniku Laser ima samodejni senzor za vklop funkcije.ko mačka dotakne igrača,se bo swing in nazaj.vodja igrača bo oddajajo infrares svetlobe,da bi pritegnili mačje pozornost,in to bo creat rahlo chick zvok.ko je igrača ustavi mahati,infrardeči mačka, lučka neha sinhrono.

【MAČKA Klicanje Naprava 】 Samodejno Laser Mačka Igrača je neodvisna mačka klicanje naprava stikalo.Ko je vklopljen,tor bo ustvarilo poseben zvok,za klic v bližini mačke,ki je praktično.Če vaš urha klicati je poredna, in zapusti svoj pogled območju,lahko to funkcijo uporabite za klic mačko nazaj.

【Self-Teža Bilance Gibanja Funkcijo】Mačka Laser Igrača sprejme self-teža ravnotežje sistema.ki bo premakniti sam po sebi, ko se je dotaknil.Tudi to je ne električni pogon, ki zahteva.

【Enostaven za Uporabo 】 Mačka Laser Igrača je narejena iz okolju prijazen in zdrav ABS,močan in vzdržljiv,in ne bo danaged za hišne ljubljenčke.Je enostaven za uporabo in trajno uporabljati za dolgo časa.

Mačka klicanje naprava:

Ta igrača je neodvisna mačka caling naprava stikalo.Ko je vklopljen, igrača bo ustvarilo poseben zvok, za klic v bližini mačke, ki je praktično.Če vaš urha klicati je poredna, in zapusti svoj pogled območju, lahko to funkcijo uporabite za klic mačko nazaj.

Večnamenska igrača:

Ta izdelek je večnamenska električna mačja igrača, ki združuje več funkcij, kot so infrardeče svetlobe, squeaking, mačka kliče, self-teža bilance gibanja, zaniha naprej in nazaj itd, ki lahko učinkovito privabljanje mačka je zanimanje za igranje.

Interaktivni ir:

Izdelek ima samodejni senzor za vklop funkcije.Ko mačka dotakne igrača, se bo swing in nazaj.Vodja igrača bo oddajajo infrardečo svetlobo, da bi pritegnili mačje pozornost, in to bo ustvarilo rahlo chick zvok.Ko je igrača ustavi mahati, infrardeči mačka, lučka neha sinhrono.

Self-teža bilance gibanja funkcija:

Ta izdelek sprejme self-teža bilance sistem, ki bo premakniti sam po sebi, ko se je dotaknil.Tudi to je ne električni pogon, ki zahteva.

Enostaven za uporabo:

Ta igrača je narejena iz okolju prijaznih in zdravih ABS, močan in vzdržljiv, in ne bo poškodovana zaradi hišne ljubljenčke.Je enostaven za uporabo in trajno uporabljati za dolgo časa.

Ta igrača se lahko uporablja za eno mačko ali več mačke skupaj.Ker je to igrača bo pritegnila mačka je zanimanje veliko, tako da priporočamo, da nadzor igralnega časa med 20 do 30 minut, kar bo mačka telo bolj zdravo.

Mačke pogosto igrati s to igračo, s katero se lahko poveča njihova sreča in lajšanje tesnobe mačke dnevno dolgčas.Tako, da mačka ne bo imel navado, da uničuje družine, pohištvo, oblačila, itd.

O Plačilu:

1. Smo acceptAlipay , Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive z varno plačilo postopek ali DEPOZITNI.

Najboljši način je neposredno online plačila, lahko izberete sami.

2. Poskrbite, da boste havecompleted vse podrobne informationlike kontaktna oseba, naslov,

poštna številka in telefonska številka pri polnjenju v vaš kupca informacije.

O pošiljki:

1)Vse elemente, ki bo odposlano v roku 2 delovnih dni po plačilu, je jasno.

2)izdelki so poslane iz Kitajske preko letalske pošte, na večini držav v roku 10 do 20 delovnih dni.Tukaj je shiping čas, ki jih na Kitajskem Zraka Post

(Opomba:dan meas delovni dan)

O Pogoji:

1. Vsi izdelki so pregledani pred odpremo, tako da, če niste zadovoljni z nakupom, lahko izmenjava itemsin en teden

in se boste morali obrniti uswithin24 hoursof prejemu vašega nakupa.

2. V poštnine zaračuna se ne vrača in strank, bi morali biti odgovorni za vse stroške vrnitve in reshipping.

3. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in youmust provideus s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš pad#.

4. Bomo refundyour popolno zmago velik znesek., po prejemu izdelka v izvirno stanje in embalaže z vsemi sestavnimi deli in pribor je priložen.

Po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.klasicna-hisa.si.lahko pa se odločijo za zamenjavo.

Pogosta VPRAŠANJA

Q:ali bi Lahko sprememba drugih express,moramo blaga ungently?

A: Ja,Smo tudi pošiljanje blaga po DHL,Fedex,UPS, in drugi, če nas lahko plačate več express stroškov ali kupite enought blaga.prosimo, pišite nam ali pa pustite vaš sporočila.

Q:sem prodajalca,rad bi, da nakup več kosov vaš element,whtat je veleprodajno ceno?

A:Zdravo,Hvala za vaše vprašanje,če bi želeli, da kupujejo velike količine,prosimo, pošljite nam e-pošto ali pa pustite vaš sporočila, kaj želite, nas,

mi bi dal svojo najboljšo ceno v roku 24 ur.Hvala.

V:ali imate drugih izdelkov, ki smo jih želite kupiti skupaj z izdelkom,nisem ga najdete na vaši trgovini?

A:Da,lahko nudimo, kaj je vaše želijo,prosimo, pošljite nam podatke in sliko,bomo lahko našli za vas.


Bloodyromeo69
2021-05-17
5/5
the sounds are very loud, but it is a good toy
Ines Stefanec
2021-06-08
4/5
Arrive damage. After long waiting. Good dialogue with the seller. Very noisy.
Jrindfusz
2021-05-11
5/5
Exactly as described. Good seller and speedy delivery. I bought this for my dog and he loves it, although it is advertised as a cat toy.
Elvis Hodges
2021-04-22
5/5
This is really a surprise. I thought it was just a normal product, but it was actually a surprise. I really liked it. My kitten really liked it. It was a very nice purchase.

Napiši mnenje

Podobni izdelki