Baby Wrap Novorojenčka Zanko Dvojno Rabo, za Malčke zdravstvene Nege Pokrov Nosilca Očesa Tkanine Dojenje Prevoznikov Do 20 kg (0-36M) Dropship


Oznake: roza preprogo, roza krog preprogo, spalnica preprogo, molitev debelo preprogo, prenosni molitev preprogo, kopalnica preprogo set, preproga krog, juta preprogo, črno in zlato obleko, preproga roza.

€8.44 €11.73
  • Na zalogi
  • w156655



  • Material: 100% Bombaž
  • Pranje Slog: Ročno Pranje
  • Blagovna Znamka: isfriday
  • Uporaba: Doma
  • Starostna Skupina: Babies
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Številka Modela: Baby pasu blata trak

BREZPLAČNO MATERINE ROKE & PRINESE OTROKA DO MATERNICE, KOT UDOBJE!

Udoben, prijazen do kože, in na enostavnost, ti Baby Nosi povečanje Mati-otrok intimnost in varnost!

Kot nalašč za dolgo časa baby-holding in dejavnosti na prostem z baby!

GLAVNE ZNAČILNOSTI ✿Znanstvenih Design Ščiti Otroka Hrbtenice: Po otroške kosti razvoj , ki nosijo območje je skoraj čim večja, učinkovito zmanjševanje pritiska telesa vretenc in učinkovito varstvo otroka skeletne razvoj.

✿Razširili Eno-Ramo Cross-Body Nazaj:

Odebeljena rami pad lahko učinkovito lajšanje ramenski trak bolečine zaradi otroka, in se prepričajte, da sta obe zanki in polnilo se naslanja na ramo ali počitek rahlo na vrhu zgornjega roko, vendar nikoli na vratu, kot bo to zelo neprijetno.Je obrnjen trikotnik nazaj pocket design zagotavlja, da otrok lahko potekala pravilno.

✿Zakonsko Določena, Ne Glide:

To ne sodijo off s a dvojni obroč, sponke , one way stresa in obremenitev, ki nosijo 20 kg , ščiti otroka pred poškodbami, in ni enostavno razširiti deformacije.Z močno žilavost, mati lahko prepričani, da uporabljate.

✿Premium Bombaž: baby prevoznik je izdelan iz 100% visoko kakovostnega bombaža .To je mehko, koži prijazno, in dihanje.Mehka in udobna tkanina z globoko prodiranje toplote, da otroka kul in udobno, in mati, na enostavnost. ✿Toplo Nasveti:

Otroška okostja razvoj bo šel skozi različne faze od 0 do 36 mesecev, tako da uporabite način ruto bo spremenilo dosledno v skladu z razvojno stopnjo otrok.

SPECIFIKACIJA ☛ Material: Bombaž ☛ Velikost: 35 cm * 25 cm *5 cm

☛ Barva: 6 barv

☛ Package: 1* Baby Prevoznik Dojenje Novorojenčka Zanko

Opomba

√ Zaradi ročnega meritve, prosimo, dovolite rahlo meritev odstopanja.

√ Zaradi različnih zaslon in svetlobne učinke, dejanske barve izdelka je lahko nekoliko drugačna od barve prikazane na sliki.


Napiši mnenje

Podobni izdelki