6 10 15 Metrov Hitro Povezavo Z Avto Pranje Cev Podaljšek Pištolo Visokega Tlaka, Pranje Cev, ki Delajo Za Karcher K-serije


Oznake: moč pritiska pranje, ventil karcher k2, cev karcher, nilfisk tlak pranje, adapter za karcher, 3d srce ozadje, za rusijo, cev karcher, karcher, k2 karcher.

€14.04 €23.39
  • Na zalogi
  • w15806



  • Šoba Materiala: Baker
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Telo Material: Inženirske Plastike
  • Z Vodo Cevi: Da,
  • Vodne Cevi Dolžina: 5-10m
  • Vmesnik Materiala: Baker
  • Ročaj Tip: Prst Tip
  • Vodni Curek Tip: Fan

Pozdravljeni!Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Kakovost je prvi z najboljšo storitev.stranke vse so naši prijatelji.

6m/ 10m/ 15m Visok Pritisk Čiščenje Vode Cev za Karcher K2 ~ K7 visokotlačni Čistilci

Omejitev odgovornosti: Mi ne Karcher blagovno znamko, ali je povezan z njimi.Nismo prodajo teh Tlak Podložke, vendar ne ponujajo nekaj združljivih delov za njih.

Opomba: Karcher K-Serija tlak pralno-sušilni stroj ima tri vrste cevi, fitingov.Prosimo, preverite vgradnjo velikost previdno, če bi cev.

Specifikacija:

1. Dolžina: 6 m/19ft; 10m/32ft; 15m/50ft

2. I. D. 1/4" (6,0 mm), D. O. 11.5 mm

3. Max Delovni Tlak: 160bar / 2320psi, Razpočni Tlak: 480bar / 6960psi (3:1 Počil na obratovalni tlak), v skladu s CE & UL merila

4. Gladko termo plastičnega pokrova, Tekstilne pleteni okrepitev, Brezšivne zračnico

5. Cev se Konča: Združljiv z izvirno moč pranje cev, BREZ puščanja. (prosimo, preverite vgradnjo velikost in zagotoviti, da ste nakup primerna cev)

6. Max Temperatura: 15℉-140℉ / 0℃-60℃

7. Za cev tipa A, ga lahko uporabljamo kot podaljšek za cev s adapter (priložen)

Bonus -- Podaljšanje Priključek (le prihaja s Cevjo Vrsta A)

Dostava

1.Mi bomo poslali postavke v 2-3 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov,kupci so odgovorni za carine.

3.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar,kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

4.Izdelki so poslane za www.klasicna-hisa.si Standardne Dostave , www.klasicna-hisa.si Premium Dostave, ePacket,doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike,lahko traja do 60 delovnih dneh.

5.Če želite, da se predmet hitreje,se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine:UPS,DHL,Fedex,TNT,DEPX,EMS.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: https://global.cainiao.com/index.htm

(izvod brskalnika, da odprete)o nas, če bi radi.

Povratne informacije

1.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

2.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.


Republic4
2021-05-31
5/5
Delivered quickly. Everything came up.
Rodneyeckart
2021-05-24
3/5
The dimension of the gun output does not correspond I had to change everything

Napiši mnenje

Podobni izdelki