Nepremočljiva Začasno Nalepke Vodo Prenos ponaredek tatoo ženske Body Art Metulj 3d čar barve ličila Doma Dekor Zapestje


Oznake: tatoo začasno nepremočljiva, beanbag xl, lotus black tattoo, mala tatoo, kača tatoo, zraka vlažilnik za baterije, čipke tatoo, začasni tattoo, prst prstan tatoo, tattoo nalepka.

€0.17
  • Na zalogi
  • w158264



  • Blagovna Znamka: v živo pesmi
  • Številka Modela: x442
  • velikost: 10.5*6cm
  • Vrsta: Začasni Tattoo

Izdelek Zaslon Prikaz proizvodne specifikacije, Kako Uporabljati Začasni Tattoo

Začetek s čisto, suho kožo .Začasne tetovaže so s črnilom, kar pomeni, da so si ločil s kože naravna olja.Skrbno očistite območje, ki ga želite okrasite z milom in vodo in pat je suh s papirnato brisačo.Če ste zelo prepoten, drgnjenje alkohola lahko pomaga zmanjšati maščobo.Pour malo na bombažno žogo, nato pa obrišite na območju.Tega ne vsak dan, čeprav--lahko izsuši kožo.

Izbrati vaš tatoo.Nekatere začasne tetovaže priti posamično pakirani, ki je enostaven.Vendar, če začasni tatu, ki jih želite nositi prišel na listu z več drugimi, boste morali ločeno to.Cut okoli z ostrimi škarjami, pazite, da se ne da posnetek na design sam, dokler ste se loči od "flash stanja."

Peel off jasno podporo.Na tej točki, vaš tatoo je, zaščiteni s tanko plastjo iz prozorne plastike.Skrbno izberite to možnost izključite.Morate biti sposobni videti svetlo obarvani, zrcalna slika različico tattoo, ki jih nameravate uporabljati za vašo kožo.Od zdaj na, strani s črnilom, ki je zaščitena s prozorno plastično, se bo imenoval sprednji strani.

Vstavite sliko obraza navzdol strani na vašo kožo.Potrdite, da želite uporabiti tatoo na mesto, vas očistil, nato mesto v obraz strani proti kožo.Ne premikajte okrog.Samo drži, trdno na mestu, medtem ko se premaknete na naslednji korak.

Pritisnite vlažno krpo ali gobo preko tatoo papirja.Vzemite kos tkanine ali gobo, ki ni niti kosti posuši niti moker, in ga potisnite trdno proti podpora vaš tatoo.Držite na mestu, in ne pustite, da zdrsne okoli, tudi če to želi.

Zadržite za najmanj 60 sekund.Da bi dobili najbolj popolno sliko, boste potrebovali malo potrpljenja.Niti ne pomisli odstranite krpo ali papir podpori roko, dokler polno minut je minilo.Medtem ko si sedel, poskusite premakniti čim manj.

Nežno lupino off papirja.Začnite z dvigom enem kotu, varnostno, da bi pokukati na tatu.Če slika izgleda čudno, ali ne drži za vašo kožo, dal krpo ali gobo nazaj in počakajte, da še 30 sekund.Če to ne izgleda dobro, potem še naprej počasi peel off papirja.

Počakajte, tatoo, da se posuši.Hranite potrpežljivi za približno deset minut.Uprete skušnjavi in suniti začasni tatu.To je najbolje, da bi sedel razumno in še vedno ne flex preveč, da se prepreči gubanje ali madeže, tatoo, kot tudi.

Dab na malo vodni osnovi losjon.Da bi vaš tatoo nazadnje celo več, hidrat kožo z nežno patting malo tanek kreme ali losjona na vrhu.Izognili debel, na oljni osnovi z vlažilci, kot vazelin, ki lahko bris tatoo.Če želite, lahko prah otroški puder čez vrh tatoo, kot tudi, da bi bilo videti bolj mat (in s tem bolj realistično.)


S A M S O N 89
2021-07-08
5/5
Très bien

Napiši mnenje

Podobni izdelki